Praktycznie wszystkie zrobi³em w 2009r.Nie mam tak naprawdê czasu ju¿ na bawienie siê w stunting. Oczywi¶cie, to nie s± wszystkie moje stunty, lecz te - które podobaj± mi siê najbardziej. Chcia³em podziêkowaæ wszystkim, którzy mnie wspierali, tych których musia³em wyzywaæ, aby wkoñcu przyznali mi racjê. A, i nie koñczê ze stuntem.
I do not really have time to having fun the stunting. Of course, these are not all my stunty, but these - which I like most. I wanted to thank everyone who supported me, which I had the challenge to finally admit I was right. Oh, and did not finish the stunt.
Wiêkszo¶æ stuntów starych, by³y one stare równie¿ w 2009, wiêc nie zganiaj na to. Mo¿e ze dwa stunty trafi³y siê nowe. Monta¿u nie by³o, ale mog³e¶ wrzuciæ lepsz± piosenk±, bo ta jest ju¿ przejedzone i wieje nud±. :3
Wiek: 37 Do³±czy³: 7325 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-03-04, 14:34
Nie podoba mi siê. Stunty monotonne, nudne, ¼le ujête, kamera wchodzi w ¶ciany, do tego niepasuj±ca muzyka, która te¿ mi siê nie podoba.
Krótko mówi±c: ble.
P.S. Dryzi. Cze¶æ napisa³ jeden ziomek, tak i pozostali powtarzaj±. Mo¿e robi± sobie zgrywy z Cracka.
Krótko mówi±c: ble.
P.S. Dryzi. Cze¶æ napisa³ jeden ziomek, tak i pozostali powtarzaj±. Mo¿e robi± sobie zgrywy z Cracka.
To samo co Gêsiorek, pierwszy raz siê z nim zgadzam.
+ Ode mnie - Tak koñcz± frajerzy.
Jak na best of to nie jest ¼le. W sumie to pamiêta³em ciê jako normalnego cz³owieka ( 4 miechy temu jak by³em na bie¿±co ) nie wiem co siê pozmienia³o ¿e masz takie po¿egnania na górze, a mo¿e to po prostu chamstwo idk ^^ no ale bye
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum