Witam. Chcia³bym wam przedstawiæ mój trzeci stuntmovie. Pamiêtacie, co by³o, jak zrobi³em drugi, no dla was pierwszy. Nie byl najlepszy. Mam nadzieje ze tu nie jest genialny, lecz lepszy od poprzedniego. Zreszto sami obejrzyjcie i nie oceniajcie surowo wiecie jakie ja robie filmy ------> http://www.youtube.com/watch?v=DmJ_WmMd8Z0 <--------
Punkty: 5065
Wys³any: 2007-03-12, 20:58
hmmmmmmmm
po tym jak tak bardzo cfaniakowa³e¶, spodziewa³em siê ¿e wypu¶cisz nam tu co extra...
No ale czegorz móg³bym siê spodziewaæ.
Tricki: wiêkszo¶æ ju¿ gdzie¶ by³a. Jeden (ten przeskokd nad ko¶cio³em w SF i l±dowanie na dachu budynku za nim) wydaje mi siê ze na modzie jakim¶, ale je¿eli siêmylê to zwracam honor. Muszêgo sprobowaæprzy ekstremalnej prêdko¶ci i zobacze czy da siê tak daleko dolecieæ. Szczególnie spodoba³ mi siêtylko jeden trick. A mianowicie prosty grind na murku otaczaj±cym CPN ko³o ammunation w Las Venturas. By³ dosyæ ciekawy.
Muzyka: zryta z MSAE i niestety brak zgrania z obrazem.
Wiek: 37 Do³±czy³: 7140 dni temu Posty: 208 Sk±d: z Gdañska
Punkty: 300
Wys³any: 2007-03-12, 21:08
Tak jak kolega wy¿ej :P
Wys³any: 2007-03-12, 21:09
Nie no w SF jak najbardziej da sie wleciec na tamten budynek Pan Yamakashi mnie nauczyl . Co do tego grinda na murku to najdluzej nad nim siedzialem. Dzieki narazie za oceny jakie zobaczylem nie jest zle chlopaki. Dajcie czadu
Shark [Usuniêty]
Wys³any: 2007-03-12, 21:10
Grindy banalne, wszystkie mo¿na bez problemu zrobiæ w SA-MP. Trick, w którym odbijasz siê od ko¶cio³a chyba najbardziej mi siê podoba, ale co¶ jako¶ nie wiem... nienaturalnie lecia³e¶. Ale mo¿liwe, ¿e mi siê wydaje (bo wiem, ¿e ten trick mo¿na wykonaæ). Pozosta³e tricki to nic nadzwyczajnego, g³ównie starocie.
Monta¿ straszny, muzyka znana...
6/10
PS. A napisy koñcowe?! lol! wyst±pili... koniec. Pó¼niej muzyka... co¶ ci siê pomiesza³o
DS [Usuniêty]
Wys³any: 2007-03-12, 21:12
A ten przy 4 smokach grind tez banalny?
Shark [Usuniêty]
Wys³any: 2007-03-12, 21:13
DS napisa³/a:
A ten przy 4 smokach grind tez banalny?
DS, w SA-MP przy damim prawie go zrobi³em. Pó¼niej zaj±³em siê czym¶ innym.
A jak ju¿ o tym tricku... Dami go wymy¶li³, z³odzieju :P
Ostatnio zmieniony przez Shark 2007-03-12, 21:15, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum