Do³±czy³: 6821 dni temu Posty: 1179 Sk±d: prawiePoznañ
Punkty: 4510
Wys³any: 2011-07-06, 20:41
Ale z napisami koñcowymi to siê nie postara³e¶ ;p
Fajnie zobaczyæ now± polsk± produkcje w VC, mimo ¿e by³o trochê oldów, to jestem nawet zaskoczony poziomem stuntów. Powodzenia w nastêpnych produkcjach!
Produkcja na dobrym poziomie. Niektóre stunty nawet bardzo pomys³owe.
Szkoda, ¿e coraz mniej stuntuje siê na oryginalnej mapie Vice City.
Monta¿ bardzo prosty, nie chcia³o siê wam zbytnio kombinowaæ, mo¿e nawet i dobrze.
Tak trzymaæ !
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Nie gram w VC wiêc powiem tylko tyle, ¿e prawie ka¿dy stunt by³ efektowny. Nie spodziewa³em siê tak dobrej produkcji, szczególnie z VC. Edit by³ zwyk³y, nic nadzwyczajnego. Ogó³em film bardzo na plus !
Wiek: 30 Do³±czy³: 6042 dni temu Posty: 157 Sk±d: taka powaga?
Punkty: 1950
Wys³any: 2011-07-07, 00:09
Noi czego cieszysz jape pajacu ? ... ogarnij swe posty powiadam ci, bo marnie to wygl±da ;]
jak chcesz sie po¶miaæ to zrób to, a nie pisz postu o tym, ¿e siê ¶miejesz.
Vid naprawde niez³y i trzeba to przyznaæ, edit nie nadzwyczajny i troche za du¿o efektu "fade" czyli tych przyciemnien ale oglolem mi siê podobalo.
Alibi s³aba [cenzura] nie potrafi siê wys³owiæ, co ty zrobi³e¶ takiego dobrego ¿eby oceniaæ na 'dobry' taki [cenzura] monta¿, s³owo 'ogarnij' to takie s³owo dla debili, Avel cipa nie potrafi stuntowaæ bez modów, ju¿ by³o gadane. Editing [cenzura] bo jakie¶ [cenzura] napisy niebieskie i powolne klipy, nie ma co siê t³umaczyæ ¿e 2 editing w VC, skoro system replayów SA do VC s± prawie identyczne, ogólna ocena 3/10 Powodzenia i pozdrawiam.
No to tak, pomijaj±c oldy, mody Avela, gównian± muzykê to film wypad³ ca³kiem fajnie.
Powinni¶cie siê bardziej skupiæ na podstawowej mapie, dopiero pó¼niej ³apaæ siê za jakie¶ mody. W SAiVC mo¿na znale¼æ wiele ciekawych stuntów, a te tutaj by³y po prostu stare.
¦mieszy mnie Avel, powinien dostaæ kopa w zadek i wylecieæ z tego crewu, klanu czy co to innego jest. Pomy¶lcie nad tym.
Nie znam siê na VC, ale jestem mile zaskoczony. My¶la³em, ¿e bêdzie o wiele gorzej, a tu Ci wa³ek xd
Nie jestem w stanie odrózniæ starych/nowych, modowanych/czystych stuntów, ale sugeruj±c siê powy¿szymi komentarzami starajcie siê pilnowaæ tych oldów, wywalcie modera, zróbcie jeszcze jeden film na takim poziome i wkoñcu bêde móg³ z czystym sumieniem powiedzieæ, ¿e zas³ugujecie na t± pier*olon± sekcjê ^^
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum