Wystêpuje o utworzenie dzia³u dla RE(Reactivation-Elite) na stronie PKS - rozmawia³em o tym ju¿ z Skamer'em ,który powiedzia³ ¿e to zale¿y od u¿ytkowników forum , a w szczególno¶ci reszty adminów i zleci³ mi za³o¿enie tego tematu - tak wiêc proszê o g³osowanie , opinie...
Ostatnio zmieniony przez Skamer 2011-05-27, 15:09, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Dlatego ¿e KS ma tu swój dzia³ wy te¿ chcecie mieæ? Rozmawia³em z danielem, sonem itd. i twierdza ze RE dlugo nie potrzyma.. pozatym to jest strona pks'u a nie wszystkichklanowjakietylkas±
Do³±czy³: 6816 dni temu Posty: 1179 Sk±d: prawiePoznañ
Punkty: 4510
Wys³any: 2011-05-27, 16:35
Jestem za, poniewa¿ ide± tego forum jest zrzeszanie nas jako spo³eczno¶ci traktuj±cych stunting jako rozrywkê. Dlatego ja bêdê wspiera³ zawsze tego typu projekty. Ale musicie spe³niaæ imho podstawowe warunki - Byæ trwa³± ekip±, trzymaj±c± poziom (choæ to wzglêdne stanowisko. Pamiêtam chyba Wasz niedawny film - By³ naprawdê spoko). Powinni Wam przydzieliæ w³asn± kategoriê dot. spraw (rekrutacja, wydawanie filmów) i drugie do spraw wewnêtrznych. Je¿eli macie siê szybko rozsypaæ - Wtedy bêdziecie marnowaæ swój i nasz czas. Mam nadziejê, ¿e reszta jest podobnego zdania.
Wiek: 30 Do³±czy³: 6022 dni temu Posty: 132 Sk±d: siê bior± n00by?
Punkty: 1420
Wys³any: 2011-05-27, 17:38
ScreaM2 napisa³/a:
Nie. Klan d³ugo nie wytrzyma.
Wed³ug mnie dziêki takiej opcji, jak dodanie RE na forum PKS umo¿liwi lepszy kontakt z innymi stunterami, no i równie¿ zwiêkszy kontakt miêdzy sob±. Takiego typu dzia³anie mo¿e bardzo pomóc, a nie zaszkodziæ (tak jak wy mówicie... Widzê, ¿e nie lubicie ch³opaków z RE).
Nie mam nic przeciwko. Forum istnieje od dawna i czas wprowadziæ co¶ nowego. KS jest ju¿ tutaj chwilê czasu i my¶lê, ¿e ka¿dy siê do tego przyzwyczai³. My¶lê, ¿e to dobry pomys³, aby wiêcej crewów mia³o miejsce na stronie. Odnosz±c siê do innych komentarzy, ¿e klan owo ma siê rozpa¶æ, to we¼cie to pod uwagê, ¿e dla was od dawna PKS, czy KS siê rozpada, a jednak ca³y czas jeste¶my aktywni, mo¿e nie wygl±da to tak wspaniale jak kilka lat wcze¶niej, ale liczy siê fakt i chêci. Tak wiêc potwierdzaj±c jestem na tak.
Ja nie mam nic przeciwko ; D na KS nie powinno siê koñczyæ przydzielanie dzia³ów ; D
Nie podoba mi siê jedynie to ¿e bêdzie wiêcej do przewijania strony by dostaæ siê do SB : D powinien zostaæ stworzony 1 dzia³ dla klanów itp. a w nich poddzia³y dziel±ce na klany a w nich jeszcze jedne poddzia³y na "Audycje do klanu" "Filmy klanu" itp. ; D
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum