Wiek: 37 Dołączył: 7308 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2012-05-07, 09:48
Zdecydowanie nie podoba mi siê ten film. Nie widzê w nim sensu, jest dla mnie niezrozumia³y i okropnie nudny. Nawet nie zadba³eœ o to, aby wyci¹Ì pojawiaj¹ce siê nazwy ulic, czy celownik.
Punkty: 39724
Wysłany: 2012-05-07, 18:41
Daj to do obejrzenia dla kogoÂś, kto nie jest stunterem, moÂże wysnujesz inne wnioski.
Nikt z aktywnych stunterĂłw nie wypowiedziaÂł siĂŞ na temat tego filmu. Raptem jedna moja opinia.
Przypatrz siê na ci¹gn¹ce siê minutami fragmenty nie maj¹ce ¿adnego celu. Oto przyk³ad, fragment 2:15 .. 4:12. Nie mam zielonego pojêcia, o co chodzi w tym fragmencie. NajwyraŸniej nie ma ¿adnego celu. Ten fragment filmu jest tak nudny, ¿e a¿ kusi, aby przewin¹Ì pó³ filmu, i zobaczyÌ, czy dalej jest coœ ciekawego.
Punkty: 3960
Wysłany: 2012-05-07, 20:18
Sory, Âże muszĂŞ ciĂŞ zmartwiĂŚ, ale mi teÂż za bardzo siĂŞ nie podobaÂło. Pointa celna, spodziewaÂłem siĂŞ jednak czegoÂś lepszego. Nie wiem czy to ja i moje wygĂłrowane do nierealnego stopnia oczekiwania, ale przez caÂły film miaÂłem poczucie, Âże moÂżna to byÂło zrobiĂŚ lepiej. Ale to tylko moja opinia. Ja tam siĂŞ nie znam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum