Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Zamkniêty przez: Skamer
2011-08-23, 16:07
Alibi's First MTB Stunt
Autor Wiadomo¶æ
Rahim 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6009 dni temu
Sk±d: Zielona Góra

Punkty: 2440
Wys³any: 2011-08-20, 15:20   Alibi's First MTB Stunt

Stunt: Alibi
Edit: Rahim
Music: Dope D.O.D. - Brutality

Kod:
http://youtu.be/Q8f0elaTOoE

...---///Mods For Stunters\\\---...
''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Poti 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6377 dni temu

Punkty: 24740
Wys³any: 2011-08-20, 16:44   

y?

Cichy 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6796 dni temu

Punkty: 1510
Wys³any: 2011-08-20, 20:09   

Poti napisa³/a:
y?

x2 guwniak stuntuje 3 lata, i daje pierwszy stunt na mtb, nie mam wiecej pytan, dziekuje.

Alibi 
Aktywny amator

Do³±czy³: 5999 dni temu
Sk±d: taka powaga?

Punkty: 1950
Wys³any: 2011-08-20, 23:34   

Cichy napisa³/a:
Poti napisa³/a:
y?

x2 guwniak stuntuje 3 lata, i daje pierwszy stunt na mtb, nie mam wiecej pytan, dziekuje.

Dziêkuje za mi³y komentarz, czujê siê spe³niony.

Never look at what you've lost

Rahim 
Aktywny amator

Wys³any: 2011-08-20, 23:53   

Cichy pohejtuj sobie jeszcze...
Jakby¶ jeszcze jaki¶ normalny post napisa³ to bym Ciê zrozumia³...
Dla mnie jeste¶ nikim, zerem, 15letnim zerem, które nie potrafi siê normalnie wypowiedzieæ. Idz dzidziu¶ do szko³y i porozmawiaj z rodzicami na wa¿niejsze tematy.
I zostaw komputer na 2 miesi±ce, potem siê odezwij i powiedz jak by³o.

~KS|ScreaM2 
Aktywny amator

Do³±czy³: 5596 dni temu

Punkty: 1880
Wys³any: 2011-08-21, 10:09   

Po co dawa³e¶ ten filmik na forum?

Mariusz 
Moderator
sex

Do³±czy³: 6779 dni temu
Sk±d: prawiePoznañ

Punkty: 4510
Wys³any: 2011-08-21, 10:32   

To jest editing test tak?

Roach 
Moderator

Do³±czy³: 6259 dni temu

Punkty: 4170
Wys³any: 2011-08-21, 11:32   

Rahim 
Aktywny amator

Wys³any: 2011-08-21, 12:23   

no mo¿na powiedzieæ, ¿e edit test. Mia³em chwile czasu i posiedzia³em pó³ godzinki :)

Scream, daj sobie spokój, nie chcesz to nie ogladaj...

Cichy 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6796 dni temu

Punkty: 1510
Wys³any: 2011-08-21, 14:21   

Rahim napisa³/a:
Cichy pohejtuj sobie jeszcze...
Jakby¶ jeszcze jaki¶ normalny post napisa³ to bym Ciê zrozumia³...
Dla mnie jeste¶ nikim, zerem, 15letnim zerem, które nie potrafi siê normalnie wypowiedzieæ. Idz dzidziu¶ do szko³y i porozmawiaj z rodzicami na wa¿niejsze tematy.

A wiêc tak, skoro Ty chcesz mieæ ze mn± internetow± wymianê zdañ - proszê bardzo, chêtnie siê przy³±cze do zabawy. Zacznijmy od faktu postawionego przede mn± - 15 letnie zero.. No ok. zastanówmy siê chwilkê i przemy¶lmy, mam 15 wiosen za sob± jako¶ ¿yjê na tym Bo¿ym ¶wiecie i jest mi tu dobrze. Jako¶ w realiach jeszcze nie wiele osób narzeka³o na moje zachowania. Mam kilku dobrych kumpli, dziele z nimi jakie¶ hobby, przyja¼nie, pasje.

Teraz spójrzmy na Ciebie. Widzê, ¿e masz 17 lat, przesiedzia³e¶ pó³ ¿ycia w internetowej aplikacji o nazwie San Andreas Multiplayer, na której to ze swoimi "kolegami" ¶wietnie bawisz siê wyprawiaj±c ró¿ne fiko³ki, skoki, gry i zabawy.

Wypowiadanie siê

Tutaj jak zwykle zaczniemy ode mnie, je¶li by³e¶ sk³onny przeczytaæ pierwszy kawa³ek tego nieudacznego wyprofilowanego na moje potrzeby, gusta kawa³ka tekstu zauwa¿y³e¶ ju¿ ¿e chyba nie mam problemu ze sk³adaniem zdañ, ew. gramatyk± co jednak w pewnym stopniu jest moj± Piêt± Achillesow±.

Rahim napisa³/a:

Rozumiem, Twoje niezadowolenie z mojej osoby, natomiast aby poni¿aæ siê do tego poziomu aby u¿ywaæ tylu niepotrzebnych i o¶mieszaj±cych Ciê wyrazów? No có¿, uj±³ bym to inaczej w s³owa, natomiast zrobisz jak zechcesz mój przyjacielu.

Rozmowa z rodzicami

Hmm, nie mam nic do zarzucenia mojej rodzinie. Mam nadziejê, ¿e moja mama jak i tata kochaj± mnie na tyle, ¿e równie¿ nie masz nic do zarzucenia. Moja rodzina je¶æ do¶æ "fajna".. Po prostu nie wiem jak to nazwaæ, czasem siadamy razem, rozmawiamy o najró¿niejszych tematach, jeste¶my dobrymi kolegami.

Nie chcê komentowaæ Twojej rodziny bo nic o niej nie wiem, po drugie po co mia³bym to robiæ? Sam wystaw o niej opinie.

Zostaw komputer!

No có¿, muszê siê przyznaæ do b³êdu. Komputer jest w pewnym stopniu moim ¿yciowym na³ogiem. Dziennie spêdzam przy nim do¶æ du¿o czasu, po prostu jest we mnie zakorzeniony od dzieciñstwa. Jest jak palenie mojej mamy, która chocia¿by bardzo chcia³a je rzuciæ w przys³owiow± "cholerê" po prostu nie mo¿e. Zabija to w jaki¶ sposób mój czas, ale i wybawia od nic nie robienia i ca³odobowego le¿enia w ³ó¿ku, patrz±c w kierunku sufitu, albo demoralizacji przy typowych dla dzisiejszej "m³odzie¿y" zachowaniach typu palenie papierosów, picie alkoholu w terenach publicznych, no có¿, wybra³em komputer i wi±¿ê z tym co przy nim robiê jakie¶ nadzieje na znalezienie pracy b±d¼ inne ciekawe mo¿liwo¶ci które bior± siê z tego urz±dzenia.

Nie chcê za du¿o o Tobie mówiæ bo za pewne wyskoczysz na mnie z pazurami jak lwica i zaczniesz mnie nimi drapaæ a¿ do ¶mierci (oczywi¶cie to by³a metafora). Natomiast chcê siê wypowiedzieæ na Twój temat. Czasem spojrzê na aplikacjê San Andreas - Multiplayer, i widzê Ciê tam przesiaduj±cego z Twoimi kolegami. Innym przyk³adem mog± byæ posty przez Ciebie pisane, je¶li lubisz przesiadywaæ po nocy przy komputerze, to Twoja sprawa, na szczê¶cie ja a¿ tyle czasu przy komputerze spêdzaæ nie muszê.

Wracaj±c do tematu Alibiego i jego filmu.. Alibiego zna³em bardzo dobrze, natomiast jego zachowanie po pewnym czasie zaczê³o mnie dra¿niæ, zacz±³ mi wypisywaæ rzeczy typu "zmieni³e¶ siê", b±d¼ inne ró¿norakie. Je¶li stuntuje ju¿ ponad 3 lata, i jest to jego pierwszy stunt MTB, no dobrze uszanujê to, ale wydaje siê byæ to do¶æ dziwne. To by by³o na tyle z mojej strony, trzymaj siê Rahim. Pozdrawiam.

Grinderiewicz 
Nowicjusz

Do³±czy³: 5684 dni temu

Punkty: 550
Wys³any: 2011-08-21, 18:03   

ScreaM2 napisa³/a:

No bo chcia³, po co uzasadniaæ.

Rahim 
Aktywny amator

Wys³any: 2011-08-21, 23:36   

Cichy napisa³/a:
Czasem spojrzê na aplikacjê San Andreas - Multiplayer, i widzê Ciê tam przesiaduj±cego z Twoimi kolegami.

U¶mia³em siê po pachy ! Cz³owieniu, wczoraj siedzia³em u kumpla na sampie pierwszy raz od pó³tora roku ^^ widzê, ¿e lubisz sobie pokolorowaæ...

ScreaM2 napisa³/a:

¯eby¶ móg³ sobie ponabijaæ posty.

Cichy napisa³/a:
Widzê, ¿e masz 17 lat, przesiedzia³e¶ pó³ ¿ycia w internetowej aplikacji o nazwie San Andreas Multiplayer, na której to ze swoimi "kolegami" ¶wietnie bawisz siê wyprawiaj±c ró¿ne fiko³ki, skoki, gry i zabawy.

Wiesz o mnie tyle co nic, wiêc nie mów, ¿e przesiedzia³em pó³ ¿ycia przed sampem. Wiem, ¿e bardzo lubisz po komentowaæ sobie filmiki innych u¿ytkowników i zab³ysn±æ w t³umie, ale pytam, po co Ci to ? ¯eby¶ jeszcze co¶ wniós³ do tego tematu, oceni³ produkcjê, da³ co¶ co by³oby warte przeczytania, to nabi³e¶ sobie po prostu posta.

Cichy napisa³/a:
Je¶li stuntuje ju¿ ponad 3 lata, i jest to jego pierwszy stunt MTB, no dobrze uszanujê to, ale wydaje siê byæ to do¶æ dziwne.

Nie mog³e¶ napisaæ tego od razu ? Ju¿ to zdanie wnosi wiêcej ni¿ ten bezsensowny post z Twojej strony...

Alibi 
Aktywny amator

Do³±czy³: 5999 dni temu
Sk±d: taka powaga?

Punkty: 1950
Wys³any: 2011-08-22, 01:07   

Wypowied¼ 2
Cichy napisa³/a:
Wracaj±c do tematu Alibiego i jego filmu.. Alibiego zna³em bardzo dobrze, natomiast jego zachowanie po pewnym czasie zaczê³o mnie dra¿niæ, zacz±³ mi wypisywaæ rzeczy typu "zmieni³e¶ siê", b±d¼ inne ró¿norakie. Je¶li stuntuje ju¿ ponad 3 lata, i jest to jego pierwszy stunt MTB, no dobrze uszanujê to, ale wydaje siê byæ to do¶æ dziwne. To by by³o na tyle z mojej strony, trzymaj siê Rahim. Pozdrawiam.

Wypowied¼ 1
Cichy napisa³/a:
Poti napisa³/a:
y?

Mhm widzê jak to szanujesz, jeszcze raz serdecznie dziêkujê. I olewam tê sprawê z góry na dó³ b±d¼ na odwrót jak kto woli.

Ps. Po za tym co w tym dziwnego ? to tak jakby¶ ty nienawidzi³ kiedy¶ pojazdu powiedzmy "wayfarer" i nagle po 3 latach zdecydowal sie ze zrobisz cos nowego tym pojazdem jakiego wczesniej nie nawidziles.

Never look at what you've lost

Poti 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6377 dni temu

Punkty: 24740
Wys³any: 2011-08-22, 19:59   

Co to kur*a rozmowy w toku o.o? Kto robi za Ewke? ( fajna z niej dupa : D) Aaa, ten.. no.. Ja napisa³em "y?" Bo nie umia³em odpaliæ tego linku, mo¿e jakis tutorial dla zielonego Potiego : D?

Siemko 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6068 dni temu

Punkty: 1220
Ostrze¿eñ:
 3/3/6
Wys³any: 2011-08-22, 23:12   

Roach napisa³/a:

Lepiej bym tego nie uj±³! Jeste¶ Genialny!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: