Cze¶æ! Chcia³bym przedstawiæ wam, pierwsz± pracê która wylatuje z pod skrzyde³ naszej grupy, nazywa siê ona Eocarcharia. Zmobilizowali¶my cz±stkê osób Polskiego Stuntingu, w celu stworzenia czego¶, co dumnie bêdzie reprezentowaæ polsk± scenê stuntingow±, a nawet ¶wiatow±. By³ to niez³y tydzieñ pracy, ¿eby ruszyæ trochê Polsk± Scenê Stuntingow±. Chcemy zapewniæ Polskiej Scenie trochê zabawy, a nawet jak±¶ czê¶æ dumy z naszego no-lifienia
Stunterzy:
- Deserter,
- Trankwallius,
- MexikanoS,
- Tracker,
- ScreaM,
- VTX,
- Michu - Go¶æ "gwiazda".
Film zedytowa³:
- Tracker
Song's:
Pendulum - Watercolour,
Toto - Africa
Do³±czy³: 6779 dni temu Posty: 1179 Sk±d: prawiePoznañ
Punkty: 4510
Wys³any: 2011-08-06, 19:02
Dobre gówno panowie, spodziewa³em siê jakiej¶ lipnej produkcji gdzie edit maskuje s³aby poziom stuntów a tu by³o odwrotnie - To w³a¶nie stunty ogl±da³em chêtniej od bajerów wyskakuj±cych mi z ekranu. Schemat monta¿u mi siê tylko nie podoba³ (ja pierdziele, ile mo¿na u¿ywaæ tej marnej imitacji wstrz±sów kamer± (twitch effect)?). Ogólnie ogl±da³o siê bardzo przyjemnie. Nie spodziewa³bym siê tego po zobaczeniu line-upu filmu. Dobrze by³o te¿ zobaczyæ Micha, ale... Czy ten stunt ju¿ kiedy¶ nie by³ robiony (to chyba nawet ta sama repka )?
8/10, fajnie ¿e Polacy pokazuj± ¿e nie ¶pi± i tworz± ca³kowicie polskie produkcje. Chcia³bym braæ udzia³ w takich przedsiêwziêciach. Naprawdê fajna sprawa.
Wiek: 116 Do³±czy³: 6330 dni temu Posty: 230 Sk±d: Japanese
Punkty: 2660
Wys³any: 2011-08-06, 19:13
Jedno pytanie - jak mozna polaka, w polskim collabie nazwac "Guest star" ? polski gosc w polskim collabie? nie rozumiem dlaczego michu zostal tak nazwany. nvm..
Nawet nie ¼le jak na pocz±tek By³o do¶æ starych stuntów, ale by³y te¿ fajne nowe. Monta¿ momentami by³ troszke denerwuj±cy nie zbyt dobrze by³o widaæ ocb. w stuncie, Fajny finisher.
Heh ,w filmiku znalaz³y siê moje 2 stunty ,które u¿ylem w moich movie's no ale nie oczekuje ze kazdy je oglada³ .Je¿eli chodzi o ca³o¶æ to ca³kiem niezle wam to wypad³o i ¿yczê powodzenia w kolejnych produkcjach
Tak wygl±da³em podczas ogl±dania tego
Mexi, Trankwalius i Scream - [cenzura] stuff, zreszt± reszta za³ogi równie¿ spisa³a siê :P Monta¿ bardzo przyjemny. By³y 3 rzeczy, które mi sie nie podoba³y - guest micha, stunt vtx i muzyka ;[
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum