Wys³any: 2011-01-22, 19:47 CSI Vice City - Epizod 1
Tytu³:: CSI Vice City - Episode 1 [Subtitles only]
Data powstania: 20-01-2011r.
Muzyka: Niewa¿na Jakby co, pytaæ w komentarzach
Krótki opis filmu: Wirtualna wersja csi miami w ¶wiecie gta i mapie vice city stylizowanej w³a¶nie na miami.
Link do filmu:
http://www.dailymotion.co...od-1_videogames
_________________ Oby¶ zdech³, Gesior7.
Ostatnio zmieniony przez How High 2012-04-07, 18:56, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy
Wiek: 37 Do³±czy³: 7425 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-01-22, 23:18
Muszê powiedzieæ, ¿e zaskoczy³e¶ mnie tym filmem. W gruncie rzeczy, kiedy ogl±da³em intro, by³em przekonany, ¿e robisz ju¿ pierwszy odcinek. Nie spodziewa³em siê, ¿e to bêdzie film, który od pocz±tku do koñca skupi moj± uwagê. Od samego pocz±tku jest zagadka, dalej ¶ledztwo w sprawie zabójstwa przebiega bardzo sprawnie, bardzo ciekawie rozwi±za³e¶ te¿ ró¿ne elementy, takie jak szukanie danych w komputerze (animacje na ekranie, s³ychaæ odg³osy stukania w klawiaturê), strza³y ze ¶mig³owca, w pe³ni zintegrowane otoczenie, chocia¿by kole¶ na komisariacie, czyszcz±cy tablicê, pomocnicy na miejscu ¶ledztwa. Wszystko to, to szczegó³y, które dodaj± ¿ycia dla ca³ej akcji filmu. Tak¿e i dobrze dobrana do akcji muzyka.
By³em ciekaw, czy i jak zakoñczy siê ta zagadka. Jak ogl±da³em po¶cig, to my¶la³em, ¿e kole¶ uciekaj±cy Bulletem zrobi stunta przed koñcem, ale jak siê okaza³o ten bohater nie mia³ ju¿ szans na stuntowanie po akcji jednostek specjalnych z powietrza. = )
Bardzo fajnie zrobi³e¶ ten film. Naprawdê pozytywnie mnie zaskoczy³e¶, my¶lê ¿e mi³o zaskoczy³e¶ tak¿e paru innych widzów, którzy ogl±dali intro.
Mam jeszcze parê pytañ. Widzê, ¿e doda³e¶ listê dialogow± w jêzyku polskim i w angielskim. 'Cynk' przet³umaczony jest na 'zinc', a chodzi³o raczej o wiadomo¶æ, konkretn± informacjê. 'Zinc' to raczej takie suche t³umaczenie mo¿na powiedzieæ: na g³upiego. Ju¿ wiem, kto t³umaczy³ listê dialogow± na angielski, ale kto to jest Krystyna Czupurka?
Popracuj nad kamer±, bo lata jak chce oraz gdzie chce. Dialogi równie¿ wymagaj± posiedzenia przy nich, a tak¿e niektóre sceny, bo po prostu od czasu do czasu mo¿na siê pogubiæ. Poza tymi kwestiami, ca³o¶æ wygl±da do¶æ przyzwoicie, za¶ sam pomys³ wydaje siê byæ bardzo ciekawy.
Poza tym, jako fan CSI, zg³aszam siê na ochotnika do ewentualnego dubbingu/wersji lektorskiej.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7236 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2011-01-24, 17:16
Têsknie za sktyptowan± kamer± z p³ynnymi ruchami i przej¶ciami. W³a¶nie kamera zniechêca najbardziej na pocz±tku odcinka. Pó¼niej tylko lista dialogowa - zainwestuj w dubbing, bo masz ¶wietny temat, dobre wykonanie i kierujesz siê w dobra stronê.
W sumie jako¶ nie mogê sobie wyobraziæ Ciebie Yama w roli "podk³adaj±cego g³os".
By³by¶ dobrym lektorem ale do indywidualnej postaæ to moja wyobra¼nia nie siêga Jednak HH chêtnego jednego ju¿ masz, sam bym z chêci± wzi±³ udzia³ w takim przedsiêwziêciu, ale mój mikrofon... szumi
Czekam na kolejne odcinki!
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Z powodu usuniêcia mojego konta na youtube z ramienia panuj±cego nam szefostwa serwisu, wrzuci³em ponownie swój 3 odcinkowy projekt, tym razem na dailymotion. Je¶li bêdziecie jeszcze chcieli wersjê z downloadem, pisaæ, a upnê na jaki¶ serwis.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum