Wzruszaj±cy materia³ przygotowany przez TVP Sport podsumowuj±cy karierê Adama Ma³ysza. Najpiêkniejsze chwile i ³ami±cy siê g³os W³odzimierza Szaranowicza.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7119 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2011-09-24, 18:53
Lubie takie "komplikacje" Pamiêtam, gdy by³em mniejszy, to ca³a rodzin± siedzia³o siê przed telewizorem i ogl±da³o skoki. Troche brakuje mi tamtych czasów, tych emocji i tylko 3 programów w telewizji oraz s³abego kompa, dziêki któremu ka¿dy w miejscowo¶ci budowa³ u siebie skocznie i bawi³ siê w Ma³ysza.
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Lubie takie "komplikacje" Pamiêtam, gdy by³em mniejszy, to ca³a rodzin± siedzia³o siê przed telewizorem i ogl±da³o skoki. Troche brakuje mi tamtych czasów, tych emocji i tylko 3 programów w telewizji oraz s³abego kompa, dziêki któremu ka¿dy w miejscowo¶ci budowa³ u siebie skocznie i bawi³ siê w Ma³ysza.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum