Wiek: 37 Do³±czy³: 7325 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-11-14, 21:33
Film zosta³ wydany stosunkowo dawno (nieca³e 3 lata temu), ale mam nadziejê, ¿e mo¿na jeszcze co¶ napisaæ w tym temacie.
Nie zgadzam siê z opini± paru pisz±cych przede mn± forumowiczów. Stunty by³y widoczne. Widzia³em sporo stuntów. Stunty NRG-500, Infernusem, Monstertruckiem, s± i rowerem. Podoba mi siê ró¿norodno¶æ. Uwielbiam stunty rowerem w GTA: San Andreas.
Mogê przywo³aæ parê stuntów, które przyci±gnê³y moj± uwagê. Pierwszy stunt Infernusem. Jest ca³kiem oldschoolowy, l±dowanie grindem jest ca³kiem fajne. Drugi: stoppie 2 grind. Jest w filmie jeszcze kolejna taka kombinacja, zaraz po kolejnym stuncie. A kolejny jest bardzo oryginalny. ¯eby zrobiæ sobie takie miejsce na l±dowania pomiêdzy dachami na ogromnym AT400, czego¶ takiego chyba jeszcze nie widzia³em, a ogl±da³em ju¿ ca³kiem sporo wymys³ów. P2b na autostradzie i l±dowanie na szczycie billboardu, niczego sobie. W kolejnym stuncie bardzo trudno wy³apaæ moment wybicia zaraz przed grindem. Ale bardzo pomys³owe. P2b Infernusem, podwójny bump + wallride + grind, ... .
Po d³u¿szym zastanowieniu, mogê powiedzieæ, ¿e ca³y film zwróci³ moj± uwagê, a stunty bardzo mi siê podobaj±. S± ¶wietne, z pomys³em i takie, mo¿na by powiedzieæ, oldschoolowe. Jest tu du¿o tricków, które sprawiaj±, ¿e stunting jest taki fajny.
Muzyka tego wykonawcy (Celldweller) przypomina mi stare, dobre czasy. Ca³kiem nie¼le pasuje do stunt-filmów. To monta¿ jest bardzo zgrany z muzyk±.
Mam nadziejê, ¿e film do tej pory siê nie zmieni³, bo widzê same pozytywne cechy. Nie wiem, sk±d tyle negatywnych opinii.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum