APB STUNT RadwaK
maÂły pokaz stuntow w grze apb reload z pomoc piteross stunty w tej grze nie sÂą zbyt Âłatwe i zbyt moÂżliwe narazie znam tylko 2 sposoby stuntow 1 pokazany w tym filmiku a 2 byĂŚ moÂże w nastĂŞpnym
nick Radwak
swiat obeya eu 1
kontrolowac pojazdu w powietrzu nie mozna poprostu leci
Wiek: 37 Dołączył: 7308 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2012-03-14, 22:55
Z pomoc piteross stunty w tej grze nie s¹ zbyt ³atwe i zbyt mo¿liwe, ale jednak s¹ mo¿liwe, skoro wykrêcacie tam takie stunty. = ) Mi³o widzieÌ kontynuowanie pomys³ów z GTA poza t¹ gr¹. Czemu W samym GTA nikt ju¿ nie robi podobnych filmów?
P.S. Czy w APB reload moÂżna kontrolowaĂŚ obrĂłt samochodu w powietrzu, tak jak w GTA SA?
Punkty: 7309
Wysłany: 2012-03-16, 21:46 Re: APB STUNT RadwaK
Gesior
radwa napisał/a:
kontrolowac pojazdu w powietrzu nie mozna poprostu leci
Co do filmiku to sam chciaÂłem zrobiĂŚ coÂś podobnego, gdy gra zaczynaÂła byĂŚ sÂławna. jednak mĂłj zapaÂł wyczerpaÂł siĂŞ w momencie, kiedy jÂą pierwszy raz uruchomiÂłem - lagi tragedia, komputer nie dawaÂł rady z tÂą gra, dlatego niestety po niedÂługiej rozgrywce musiaÂłem zrezygnowaĂŚ z tego. Bynajmniej - Âświetna metoda na robienie stuntĂłw. Czekam na kolejne filmiki A, i plus za muze, przypomniaÂła mi troche stare czasy
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Ostatnio przestaÂłem w to graĂŚ bo mi siĂŞ znudziÂło, ale chyba pamiĂŞtam twĂłj nick RadwaK - nawet chyba parĂŞ razy ciĂŞ skopaÂłem w Âświetle prawa - byÂłem enforcerem, nick KeishaMeirtz .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum