Poprzedni temat «» Nastêpny temat
CSI Vice City - Epizod 3
Autor Wiadomo¶æ
How High 
Maniak postów

Do³±czy³: 6696 dni temu

Punkty: 2360
Wys³any: 2011-03-25, 16:53   CSI Vice City - Epizod 3

Po wielu trudach i przeciwno¶ciach losu, uda³o siê dotrwaæ do fina³u...

Ostatni epizod mojego projektu CSI w GTA San Andreas. Nie bêdê ju¿ go ci±gn±³ dalej a przynajmniej nie ja... Jily i Tony po raz kolejny zamierzaj± rozwi±zaæ ¶ledztwo, jednak nie ¶wiadomie wci±gaj± siebie w wir zdarzeñ o pod³o¿u g³êbszym ni¿ im siê zdawa³o. Czy uda im siê zakoñczyæ ¶ledztwo? Czy zaprowadz± wreszcie sprawiedliwo¶æ?

http://www.dailymotion.co...od-3_videogames
Ostatnio zmieniony przez How High 2012-04-07, 18:55, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy  

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7308 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2011-03-26, 23:26   

Fajne!
Bardzo fajnie zrobione ujêcia, zabawne scenki (np. kiedy Jilly o¶lepiony, prowadzi ponton i p³ynie w kó³ko), fajne, aczkolwiek momentami ciche dialogi. Za ka¿d± postaæ mówi kto inny, dialogi s± oryginalne i ciekawsze, dziêki temu, ¿e mówi± je ¿ywi ludzie. W dialogach nie powinno byæ wulgaryzmów, chyba, ¿e jest to specjalistyczny jêzyk jakiej¶ subkultury, je¿eli s±, powinny byæ ju¿ ocenzurowane.
Mojemu bratu bardzo podoba siê ten film i ca³a seria CSI: Vice City. Szkoda, ¿e ostatni epizod koñczy siê tak ¼le. Nie rozwi±zano sprawy z agentami (z Matrixa). Nic nie wiadomo o rozbiciu siê cz³owieka lec±cego ¶mig³owcem. Wszystko jest takie tajemnicze.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7118 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
Wys³any: 2011-03-27, 00:03   

Moim zdaniem epizod zorganizowany prze ¶wietnie! Ujêcia jak i pomys³y na ruchy kamery w trakcie takich cen jak pocz±tkowa walka czy te¿ po¶cig jednego z agentów to istny majstersztyk. Gdyby nie fakt, ¿e nie by³y one p³ynne, pokusi³ bym siê o stwierdzenie, ¿e w tym wzglêdzie zrobi³e¶ co¶ idealnego. No ale niestety, nastêpnym razem zainwestuj w pada albo joystick dla "z³agodzenia" toru lotu kamery b±d¼ zaskryptuj scenkê ;P Film ma ciekawa fabu³ê, aktorzy dubingowi... Dara kocham za ten tekst na statku, a z Adikiem i Yam±... W sumie ciekawie siê nam dialogi trafi³y xD Oczywi¶cie jako¶æ zale¿a³a od tego, kto jakim mikrofonem nagrywa³, ale wszystkie dialogi mo¿na by³o zrozumieæ. Podk³ad muzyczny równie¿ przyjemny. W sumie jedynym b³êdem w filmie jest ten celownik w 3 scenach, ale nie przeszkadza a¿ tak bardzo :)

Ten epizod to z pewno¶ci± produkcja, na któr± w szczególno¶ci trzeba zwróciæ uwagê. Szkoda, ¿e na tym koniec...

A za Rasiela to popamiêtasz... xD

I dla moich przyjació³!

How High 
Maniak postów

Do³±czy³: 6696 dni temu

Punkty: 2360
Wys³any: 2012-04-07, 18:50   

REUPLOAD

Z powodu usuniêcia mojego konta na youtube z ramienia panuj±cego nam szefostwa serwisu, wrzuci³em ponownie swój 3 odcinkowy projekt, tym razem na dailymotion. Je¶li bêdziecie jeszcze chcieli wersjê z downloadem, pisaæ, a upnê na jaki¶ serwis.

http://www.dailymotion.co...od-3_videogames

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku