Wiek: 31 Dołączył: 5853 dni temu Posty: 156 Skąd: Jestem ?
Punkty: 1820
Wysłany: 2012-11-01, 15:59 Ile wart ?
Witam!
Mam taki zamiar sprzedaĂŚ swĂłj komputer i kupiĂŚ sobie nowy lecz nie wiem ile mĂłj jest wart. JeÂśli wiecie mniej wiĂŞcej za ile mogĂŞ go sprzedaĂŚ to byÂłbym wdziĂŞczny za pomoc
Parametry komputera:
Wiek: 37 Dołączył: 7425 dni temu Posty: 2606 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2012-11-02, 00:34
Nowy main, uP, GPU, takie, jak podaÂłeÂś, to cena ok. 448zÂł.
Nie wiem, jakie masz RAMki. Trudno ogarn¹Ì, ile s¹ warte. Mo¿esz podaÌ producenta?
Czy coÂś jeszcze dorzucasz do zestawu?
Spróbuj ogarn¹Ì, co tam chcesz sprzedaÌ, ile to jest warte, bo najlepiej, napewno sam znasz swój sprzêt. A póŸniej zdecyduj, za ile chcesz sprzedaÌ u¿ywany przez Ciebie zestaw. Je¿eli masz jakieœ pytania, to spróbujemy pomóc.
ram jakiej firmy by nie byl jest jej raptem 2gb. sam W7 32bit potrzebuje okolo 800-900mb do swobodnej pracy + jakas gierka w procesach to kaplica. dal bym za to co najwyÂżej 350zl bo nie wiem jaki jest dysk ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum