Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2013-03-12, 17:29 Siódma mila
Serdecznie zapraszam do udzia³u w filmie organizowanym przeze mnie na siódme urodziny forum Polskiego Ko³a Stunterskiego.
Proszê wysy³aæ stunty z GTA SA, VC na adres gesior7@wp.pl. Je¿eli posiadasz stunty z innego GTA, np. GTA4, lub innej czê¶ci, lub modyfikacji GTA i chcesz je wys³aæ, skontaktuj siê ze mn± poprzez podany wy¿ej adres e-mail. Chêtnie przyjmê ka¿de stunty z GTA.
Proponowany przeze mnie tytu³ do filmu to "Siódma mila". Je¿eli uwa¿asz drogi czytelniku, ¿e masz lepsz± propozycjê tytu³u, to mo¿esz zaproponowaæ w³asny tytu³. Pobudzony Ciekawymi pomys³ami u¿ytkowników forum, planujê znale¼æ ciekawy i niepowtarzalny tytu³ dla filmu.
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2013-04-13, 00:00
Je¿eli macie jeszcze jakie¶ stunty, to dosy³ajcie.
W obecnej chwili jeszcze nie mam, jak nagraæ filmu. Zatem, póki jest czas, mo¿na wysy³aæ stunty.
W miêdzyczasie dodajê trochê info o tym, co ju¿ mam (w temacie z projektem, pierwszy post).
Tymczasem!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum