Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2015-03-09, 21:47
Widzê solidne stuncisze! Bardzo dobre kombinacje z grajndami. Jestem jeszcze w trakcie ogl±dania, ale piszê, bo mam ju¿ parê pytañ.
Pierwsze, to Backflip NRG-500. Normalnie w GTA: San Andreas nie da siê tego zrobiæ (nie da siê bez podk³adania wspó³rzêdnych o ile mi wiadomo). Jak to zrobi³e¶? To normalne?
Nr. 2: Wallride MTB, jest genialny! Kiedy¶ próbowa³em siê tego nauczyæ, niestety bezskutecznie. Masz na to jaki¶ patent? Chcia³bym siê tego nauczyæ.
Wiêcej dopiszê niebawem, to znaczy poni¿ej:
Filmik wed³ug mnie z solidnymi stuntami. Podoba mi siê. Je¿eli pozwolisz, chcia³bym umie¶ciæ go w newsach.
No i kolejne pytanie: Sk±d tytu³ filmu, i co znaczy?
P.S.: 50-50 Freewayem na wstêpie to na tyle solidny stunt, ¿e po prostu nale¿a³o siê umie¶ciæ go na jakim¶ zaszczytnym miejscu. I tak jest!
Punkty: 39724
Wys³any: 2015-03-17, 20:30
Nie macie chyba na co narzekaæ. Stunty s± solidne, backflip pe³ny, bo wyl±dowany na ko³ach, a nie na nosie. Art stuntuje, kiedy reszcie siê wirtualny stunt znudzi³. To tylko dowód na to, ¿e nadal lubi i chce stuntowaæ.
Nie narzekaæ, a do³±czaæ i wspieraæ Polski stunt!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum