Witam. Piszê temat, poniewa¿ Skinning na naszym forum umar³. Jest mój nowy vinyl.
Niektórzy z pewno¶ci± widzieli wersjê "beta" która by³a bardzo podoba z vinylem
Baseline - Swastika. Zmieni³em tak¿e, wiêc reszta zostaje nienaruszona. Ju¿ od razu piszê, ¿e
nie zrobiê nikomu vinyla. Co nie znaczy, ¿e ich nie bêdê robi³ w ogóle. Pozdrawiam.
Rozumiem, ale od pewnego czasu rzadko mo¿na spotkaæ na forum przedstawienia pewnej pracy w Skinningu. Nie twierdzê, ¿e ono ju¿ nie istnieje, ale aby wiêcej siê dzia³o. Dziêkujê bardzo.
Nigdy u Ciebie nie widzia³em bie¿nika to po pierwsze, zawsze widnia³ czarny kolor, wiêc wara. Kijowe refleksy, zawsze znajdzie siê ten co chce zab³ysn±æ. To co wiêkszo¶ci siê podoba to dla Ciebie jest niczym. Twojego pokolenie wyginê³o, zosta³y tylko wódz - Ty. Klocki - co w nich z³ego? Lepsze z carbonem i napisem "BBS" ni¿ czarne wyciête z innych vinyli znanych osób. Chcesz za¶wieciæ, ¿e ogarniasz Skinning? Jedyn± osob± która mo¿e dog³êbnie i profesjonalnie oceniæ czyj±¶ pracê jest Gesior. Nie tylko jest znany w Polsce ze swoich wspania³ych prac, ale i na ¶wiecie. Twoje vinyle wyró¿niaj± siê grafik± z google, czarnym lub bia³ym kolorem. Ch³opaku ogarnij siê, naprawdê. Aha dodam, ¿e te niby "kwiatki" jak wiêkszo¶æ mówi, s± owszem z google. U³atwiam Ci tworzenie posta przecz±cego moim twierdzeniom. No, ale da siê zauwa¿yæ co zosta³o w nich zmienione. Dodane sporo efektów. Chcesz to pisz swoj± odpowied¼, mnie to ma³o interesuje.
Bardzo mi siê podoba ten vinyl a szczególnie body ; ) co jedynie tarcze hamulcowe dziwnie wygl±daj± ; ) a i co to za efekt ¿e ca³e nrg siê "b³yszczy" ? : ) a tak po za tym to bardzo stylowy vinyl : )
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2010-11-18, 20:27
Art, zmieñ z deka styl pisania postów. My jeszcze m³odzi, i potrafimy przeczytaæ tekst standardowej wielko¶ci, linia po linii.
Zatem pisz proszê, jak nale¿y, z poszanowaniem inteligencji, jak± zosta³e¶ obdarzony!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum