Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2018-10-08, 19:29
Dobre stunty! Trzy pierwsze w filmie s± bardzo imponuj±ce. Na przyk³ad pierwszy, to znaczy 270 + grind na krawêdzi jest bardzo dobry. Kolejny mocny stunt to podwójny grind (drugi stunt z kolei). Nie czêsto widzê takie w filmach, a ten wykonany jest perfekcyjnie. Podoba mi siê równie¿ stunt, gdzie jest jazda na przednim kole wstecz (bw. stoopie) do ¶lizgu.
Stunt z traktorem (1:32) jest dobrym dodatkiem, ale monta¿ tutaj sporo ucina i nie widaæ fragmentu, kiedy pojazd leci ku szczytowi budynku i l±duje. Szkoda, bo to bardzo oryginalny stunt.
W kolejnym stuncie, z basenu, dobrze jest wykorzystana przeszkoda, do zrobienia trzech stuntów w tym samym miejscu. Tu, moim zdaniem, monta¿ jest ju¿ w miarê w porz±dku.
Film w ogóle podzielony jest na dwie czê¶ci, nie wiem, w jakim celu. Czy w pierwszej s± stunty jednej osoby, a w drugiej stunty innej? Wiêkszo¶æ stuntów jest wykonana tak samo wygl±daj±cym NRG-500, z wyj±tkiem tego, który rozpoczyna drug± po³owê, wiêc mo¿e byæ te¿ tylko jeden stunt go¶cinny. Nie wiem. Powiedz, jak to jest z podzia³em stuntów?
Równie¿ poza stuntami NRG-500, znalaz³ siê stunt na MTB, to jest jednym z moich ulubionych pojazdów do tricków w GTA:SA. Jest to bardzo ciekawie wykonany podwójny ¶lizg. To równie¿ jest mocny stunt.
A i combo na NRG-500 (3:37) bardzo dodaje smaku temu filmowi. Wiem, ¿e kombinacje tricków w GTA s± trudne, a tu jest wykonanie kilka trudnych tricków pod rz±d. Jest moc.
Tak w ogóle nie wiedzia³em, ¿e montujesz film. Czemu nie pisa³e¶ wcze¶niej na forum? Chêtnie wyst±pi³bym jako go¶æ.
Generalnie dobry film. Polecam do ogl±dania i zapraszam do pisania recenzji!
Punkty: 2500
Wys³any: 2018-10-31, 22:30
Witam. Bajeranckie stunty, niektóre takie techniczne. £adnie wszystko zrobione, posklejane co do mm. Muza i monta¿ nie w moim gu¶cie. Widaæ po komentarzach ¿e innym taki styl przypad³ do gustu. Mo¿e to ja wylecia³em ju¿ dawno temu z tym wszystkim. Dla mnie na 5! Pozdro
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum