Film mój i Darknessa. Trwa 3 minuty. Wersja LQ wa¿y 30MB (640x480 1000 kbps). Wersja HQ wa¿y 100MB (800x600 4000 kbps). Proszê o cenê moich i Darknessa trików osobno.
Punkty: 14912
Wys³any: 2007-04-08, 17:49
Jak Skamer, spodziewa³em siê czego¶ lepszego.
Monta¿ przesadzony, ró¿ne efekty, brak jakiego¶ jednolitego klimatu w ca³ym filmie. Muza og³aby byæ lepsza.
Stunty te¿ niezbyt. Darkness trochê poprawi³ ocene filmu paroma nowymi stuntami, bo reszta to kompletnie nic nowego. Tak wiêc daje tylko albo i a¿ 6/10.
Wys³any: 2007-04-08, 17:51
Je¶li mam byæ szczery, to film mi siê nie podoba³. Na³adowa³e¶ film efektami niczym cia³o delikwenta ¶rutem Czêsto zupe³nie niepotrzebne efekty, nieudany efekt trzêsienia obrazu, który po kilku zmianach móg³by byæ nawet, nawet. Tricki... có¿, niektóre by³y naprawdê dobre, ale by³y te¿ zapychajki i ¶rednie tricki. Czyli ca³y wachlarz, a to nie jest zbyt dobre. Grafika, któr± zrobi³em do filmu... mnie od pocz±tku nie przypad³a do gustu, poza napisem "Hocek-Klocek" No i outro zupe³nie zr±bane. Muzykê sam Ci podsun±³em, wiêc nie bêdê jej krytykowaæ ale trochê za du¿o KoRnu¶ siê drze.
...ale Ciê pojecha³em Wytykam rzeczy, które warto poprawiæ w nastêpnych filmach. Czyli przede wszystkim monta¿ zwali³ sprawê i s³absze tricki. Ogólnie nie by³o a¿ tak ¼le...
6+/10
Równie¿ siê z tym zgadzam.
Dodam tylko, ¿e w obu przypadkach by³ sam Old Style i muzyka mi siê zbytnio siê spodoba³a... miejscami siê przycina³o i do tego kamera lata³a gdzie chcia³a.
<<<=== 6 + / 10 ===>>>
Gdzie lata³a? Gdzie przycina³o? Jedynie przycina³o przy jednym P2B Darknessa, ale to tylko w wersji YT, w normalnej nie przycina, nie wiem czemu. Mo¿e ty Yama masz za s³abego kompa ¿eby¶ ogl±da³ filmy na YT :P
Wiek: 37 Do³±czy³: 7325 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-04-08, 18:15
Ciekawe intro.
Tricki by³y Bardzo dobre. A szczególnie Darkness pokaza³ klasê, bo niedo¶æ, ¿e tricki by³y dobre (Damiego te¿ s± dobre) to i nowe.
za du¿o by³o tych czarnych pasków, i ogólnie monta¿ wydawa³ siê ciut lamerski, ale tao jak najbardziej normalne przy pierwszych filomach, wiêc jest o³ rajt! G³ównie w monta¿u (lamerskie) nie pasowa³y te kolory (X-ray i podobne efekty) nie by³y dobrane. Wysarcvzy zrobiæ jedn± korekcjê kolorów, i wtedy jest super. :P
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum