Wiek: 35 Do³±czy³: 7232 dni temu Posty: 495 Sk±d: Z nienacka
Punkty: 30
Wys³any: 2007-06-03, 21:40 Re: Big Stunts By Ziomus
ziomus napisa³/a:
chce byc dzieckiem neostrady
LOL
Co do filmu...
Stunty - Dobre w wiêkszo¶ci, chocia¿ jest pare s³abszych. 7/10. (Powiem ¿e jedyna dobra strona filmu).
Muzyka - Nie pasuje ani nie ma zgrania, ale podoba mi siê bo to Snoop 2/10.
Monta¿ - ¯a³osny. A¿ oczy bol±!!! I te napisy... Poza tym www.fraps.com REPLAY i czasem HUDy. Za monta¿ 1=/10.
Ogó³em - 3/10...
Punkty: 5856
Wys³any: 2007-06-03, 21:44 Re: Big Stunts By Ziomus
Zoolwiq napisa³/a:
ziomus napisa³/a:
chce byc dzieckiem neostrady
LOL
Co do filmu...
Stunty - Dobre w wiêkszo¶ci, chocia¿ jest pare s³abszych. 7/10. (Powiem ¿e jedyna dobra strona filmu).
Muzyka - Nie pasuje ani nie ma zgrania, ale podoba mi siê bo to Snoop 2/10.
Monta¿ - ¯a³osny. A¿ oczy bol±!!! I te napisy... Poza tym www.fraps.com REPLAY i czasem HUDy. Za monta¿ 1=/10.
Ogó³em - 3/10...
z tym DN'em to wkrêci³em kolesia ;D
krótko
StuntY: czê¶æ fajna , czê¶æ nawet bardzo fajna... a dalej to ju¿ ss± pa³e ;'
reszta: mo¿e byæ ;'
ocena: jako ze w filmie nawa¿niejsze s± stunty dajê 7=/// pracuj pracuj bo imo masz zadatki na stuntera ;]
Wiek: 32 Do³±czy³: 7113 dni temu Posty: 710 Sk±d: jeste¶ ?
Punkty: 265
Wys³any: 2007-06-03, 21:51
wg. mnie Ziomus powinien do³±czyæ do grona PKS, gdy¿ w filmie stunty by³y na wysokim poziomie, muza i monta¿ sucks, ale przecie¿ do tej Polskie Ko³o Stunterskie, ewentualnie jeszcze na sa-mp przetestowaæ za film 6/10
P.S. Lexus który zrobi³ stunt z gorszymi stuntami, ale za to lepszym monta¿em zosta³ przyjêty
Wiek: 37 Do³±czy³: 7401 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-06-04, 00:23
Fajny filmik, i nie g³upio zrobiony. Tricki s± ca³kiem dobre i s± ca³kiem na poziomie. Njagorsze przy ogl±daniu by³y te zwariowane filtry i odwrócone kolory, to jest nie do przyjêcia. muzyka bardzo pasuje. Ogólnie filmik spadoba³ mi siê z tym jednym ma³ym wyj±tniem, jakim s± te filtry odwracaj±ce kolory. :/
Pozatym fraps.com oraz "replay" konieczne do usuniêcia.
W monta¿u:
Gesior7 napisa³/a:
Najgorsze przy ogl±daniu by³y te zwariowane filtry i odwrócone kolory, to jest nie do przyjêcia
Muzyka no nie wiem czy tak pasowa³a do stuntfilmu przyda³aby siê bardziej dynamiczna.
Fire Dragon napisa³/a:
wg. mnie Ziomus powinien do³±czyæ do grona PKS, gdy¿ w filmie stunty by³y na wysokim poziomie
je¶li dla ciebie jest to wysoki poziom to nie chce wiedzieæ jaki jest ten niski :<
Wg potrzeba ci pomys³ów na miejscówki oraz pewna ró¿norodno¶æ tzn. postaraj siê te¿ co¶ skleiæ na MTB czy Infernusem mo¿e Hydr±.
Stuntfilm jest jednym wielkim kooglem mooglem Dlatego dam 4/10
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Wiek: 32 Do³±czy³: 7211 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2007-06-04, 15:05
Stunt film jak dla mnie BARDZO fajny. Niektore stunty na poziomie, a pozatym stunty zrobione w SA-MP.. miodzio Masz talent... 5/10
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
DS [Usuniêty]
Punkty: 7309
Wys³any: 2007-06-04, 17:06
Raziel napisa³/a:
Stunt film jak dla mnie BARDZO fajny. Niektore stunty na poziomie, a pozatym stunty zrobione w SA-MP
W³a¶nie. Ograniczê siê do tego co napisa³ Raziel. Otó¿ stunty niektóre naprawdê s± fajne. Po 2 nastêpny, który krêci na ¿ywca. To by by³o tyle. Rób dalej filmy. Nie gadaj, ¿e to jest twój pierwszy film, bo widzia³em ju¿ poprzednio dwa, nie by³y dobrze zrobione. W jednym z nich dopatrzy³em siê cheata na speeda. Ocenka:
Wiek: 34 Do³±czy³: 7033 dni temu Posty: 462 Sk±d: Józefów
Punkty: 6240
Wys³any: 2007-06-04, 20:47
Nie wiem czy ja przewra¿liwiony ale wydaje mi sie ¿e w jednym stuncie jest cheat na Anti fall bike off.. tamto z packerem walisz od przodu w sciane... ogolnie film jest nawet nawet , proponuje wej¶æ na gtastunting.com i sciagn±æ Ultimate Stunter pack (PS nie dannyego) tam jest taki zwykly , na usuniecie Replay etc.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum