Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Yama
2007-08-07, 16:01
Jak to zrobić?
Autor Wiadomość
$eba 
Maniak postów



Wiek: 24
Dołączył: 4663 dni temu
Posty: 237
Skąd: aleksandrów kujawski

Punkty: 2394
Wysłany: 2007-08-06, 15:13   Jak to zrobić?

Mam pytanie bo jestem tego strasznie ciekawy czy ktos wie jak zrobic >>TAKĄ<< np animacje i jak ja umiescic w grze??
_________________

 
 
     
AdiX 
Aktywny amator



Wiek: 26
Dołączył: 4802 dni temu
Posty: 144
Skąd: Radom

Punkty: 20
Wysłany: 2007-08-06, 15:44   

To jest grafika 3D, więc w kij roboty. Robisz gre ? Jaki język znasz ?
_________________
Codziennie dzieci umierają z głodu. Możesz im pomóc ! Wystarczy, że klikniesz w ten link, a oddasz im 10 gr ! Pomyśl, ile zapełnionych brzuszków dałoby codziennie klikanie od całego forum ...
 
 
     
$eba 
Maniak postów



Wiek: 24
Dołączył: 4663 dni temu
Posty: 237
Skąd: aleksandrów kujawski

Punkty: 2394
Wysłany: 2007-08-06, 19:12   

Nie nie robie gry. Ale ciekawość mnie zżera i pewnie każdy chce wiedziec jak sie to robi. Pozatym moze sie takie cos przydac. :)
_________________

 
 
     
~PKS|Raziel 
PKS Team



Wiek: 26
Dołączył: 4910 dni temu
Posty: 1507
Skąd: Myczków

Punkty: 7299
Wysłany: 2007-08-06, 20:48   

Hmmm... te ruchy są znane z GTA VC(tańczące postacie). Zrobił to pewnie za pomocą edytora obrazów graficznych( nie jestem pewien, czy tak się to nazywa). Jest to po prostu zapisany ruch postaci. Podmienił swojego "gościa" i wyszło coś takiego.


Taka jest moja teoria. JA raczej nie mam racji, ale mam nadzieje, że chociaż w pewien sposób Ci podsunąłem rozwiązanie
_________________
Coś dla osób, które lubią moje stunty :)

I dla moich przyjaciół!

 
 
     
$eba 
Maniak postów



Wiek: 24
Dołączył: 4663 dni temu
Posty: 237
Skąd: aleksandrów kujawski

Punkty: 2394
Wysłany: 2007-08-06, 21:03   

Spujrzcie >TUTAJ< 4:44 tej animacji niema w vice city. Nitzkit sam ją zrobil ale jak?....
_________________

 
 
     
VIP|Charnel 
Przyjaciel



Wiek: 30
Dołączył: 4760 dni temu
Posty: 949
Skąd: mazowsze

Punkty: 11914
Wysłany: 2007-08-06, 21:20   

oglądałem programy jak robili Gothica 3, Black and White 2 itd. i tam właśnie mieli taką siatkę na której stał jakiś model 3D i koleś go poruszał myszką lub strzałkami pewnie nitzkit użył podobnego programu
_________________

 
     
Rachet 
Lewa ręka mafii postowej



Wiek: 28
Dołączył: 4732 dni temu
Posty: 462
Skąd: Józefów

Punkty: 6240
Wysłany: 2007-08-06, 22:11   

Ludzie czy do was nie dociera?? On to robił za pomocą jakiegoś programu 3D , On poprostu sam robi to , on wyszystko musi sam robić , pisać ruchy postaci itp :<
_________________
 
 
     
~PKS|Nyqual 
PKS Team



Wiek: 25
Dołączył: 4721 dni temu
Posty: 520
Skąd: Vice City

Punkty: 10260
Wysłany: 2007-08-07, 09:09   

Akurat mi Odie tłumaczył na gg jak to zrobił. On ma specjalny program taki jak uzywają animatorzy dorobienia Serialow Animowanych, czy stworzenie do filmu takiej postaci komputerowej. Co do ruchów one są ze SA i VC nie które sam robił :]
_________________




 
 
     
$eba 
Maniak postów



Wiek: 24
Dołączył: 4663 dni temu
Posty: 237
Skąd: aleksandrów kujawski

Punkty: 2394
Wysłany: 2007-08-07, 15:56   

Sorka yama xP Ale mysle ze mozna zamknac ten temat bo juz niema co do gadania nitzkit jest doswiadczonym modderem i watpie czy by mi sieudala taka animka xP
_________________

 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Style created by Matej from mStyles modified by Drool
statystyka