Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Skamer
2010-09-18, 12:46
Roof Attack
Autor Wiadomo¶æ
Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7325 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2007-04-23, 10:01   Roof Attack

Witajcie!
Wspólnie z Fire Dragonem postanowili¶my zaserwowaæ wam parê dobrych tricków. Za zadanie postanowili¶my sobie konkretny dach, st±d nazwa filmu "Roof Attack". Film polega na tym, ¿e wykonuj±c ró¿ne tricki, l±dowali¶my na tym¿e dachu. Film zrobi³em wczoraj z nudów, ale nie jest to d³ugi film, wiêc dzieñ wystarczy³ na zrobienie tego filmu.
Zapraszam do ogl±dania!

Filefront link

Dailymotion link (streaming)

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Do³±czy³: 7352 dni temu
Sk±d: £om¿a

Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-04-23, 10:51   

Pomys³ na film GENIALNY. Ten stunt pokazuje, jak szerokim pojêciem jest stunting i to stunter decyduje o tym, jak wszystko ma wygl±daæ. Mimo, i¿ produkcja ta budzi respekt, to jest równie¿ mimowolnie przyprawiona do¶æ du¿± dawk± humoru (dla przyk³adu - ogl±daj±c film na informatyce zgromadzi³ siê wokó³ mnie niema³y t³um - w ¶rodku uda³o mi siê s³yszeæ "freewayem tego nie zrobi..." - po podwójnym bumpie t± maszyn± kilka osób nie zd±¿y³o zamkn±æ szczêki, wiêc lekko "Droolnêli" xP ). Monta¿ jak zwykle w przypadku G7 - wspania³y... Oby wiêcej takich szalonych pomys³ów! :D

Fire Dragon 
Wymiatacz

Do³±czy³: 7037 dni temu
Sk±d: jeste¶ ?

Punkty: 265
Wys³any: 2007-04-23, 11:04   

¦ci±gnij HQ z FF bo na tym ich preview pisze FOOF ATTACK jak siê ¶ci±gnie jest normalnie.

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7325 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2007-04-23, 11:47   

Ja nie mogê, przecie¿ w³±¶nie wys³a³em poprawiony plik! Na poprzednim by³ b³±d, dlatego musia³em usun±æ i rano ponownie wys³aæ nowy film. :/
Piszcie co¶ na temat filmu.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

AdiX 
Aktywny amator

Do³±czy³: 7028 dni temu
Sk±d: Radom

Punkty: 20
Wys³any: 2007-04-23, 11:48   

O Kulffa ! Zajefajniebiste ! Stunty po prostu piêkne :) Ten iBSM infernusem FireDragona i coreflow cabbie G7 ! Respekt ! Monta¿ te¿ super zgranie z muzyk± . 9/10 a wiecie dlaczego nie 10/10 ? bo ten fajny grab dali¶cie na napisach koñcowych :( :D

Fire Dragon 
Wymiatacz

Wys³any: 2007-04-23, 11:52   

Ale to jest extra landing wiêc jego siê wstawa w napisach koñcowych, w g³ównej czê¶ci filmu wstawia siê tylko pe³ne l±dowania.

AdiX 
Aktywny amator

Do³±czy³: 7028 dni temu
Sk±d: Radom

Punkty: 20
Wys³any: 2007-04-23, 12:34   

Fire Dragon napisa³/a:
Ale to jest extra landing wiêc jego siê wstawa w napisach koñcowych, w g³ównej czê¶ci filmu wstawia siê tylko pe³ne l±dowania.

Skoro tak to 10/10 ! ;]

Kusus 
Maniak postów

Do³±czy³: 7055 dni temu
Sk±d: z Gdañska

Punkty: 300
Wys³any: 2007-04-23, 13:48   

Bardzo fajny film przyjemnie siê go ogl±da :564: Triki genialnie wykonane .Muzyka pasowa³a . Moja ocena to 10/10 :564:

Skamer 
Ja tu tylko sprz±tam
Margines Stuntingu

Do³±czy³: 7131 dni temu
Sk±d: Kraków

Punkty: 666626588
Wys³any: 2007-04-23, 14:32   

Bardzo podoba³ mi siê sam pomys³ na stuntfilm bo szczerze mówi±c jest to dla mnie innowacja :D nie widzia³em jeszcze takiego typu stuntmovie wiêc gratz za pomys³.

Stunty: No Wszystkie s± perfekcyjnie wykonane gdy¿ celem by³o wskoczenie na budynek :D sporo metod znale¼li¶cie.

Monta¿: Nop nie ma siê do czego przyczepiæ tylko czasem mnie wkurza³a kamera bo by³a zbyt blisko.

Muza: mo¿e byæ ;)

----------->9+/10<------------

Shark
[Usuniêty]

Punkty: 666626588
Wys³any: 2007-04-23, 14:33   

Fire Dragon napisa³/a:

To wcale nie jest powiedziane.

¦wietny filmik, bardzo dobry monta¿. Explosion wskakiwa³ tak na ko¶ció³ w LS, ko³o cmentarza - zrobi³ identyczny filmik. Muzyka mi siê nie podoba³a, poza tym kawa³kiem z pocz±tku. Co tu du¿o pisaæ... filmik krótki no to ocena te¿ :)

8+/10

Kukiel 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7000 dni temu

Punkty: 50
Wys³any: 2007-04-23, 14:42   

Zaczepisty film i wcale nie jest krótki. Teraz tak po pierwsze "poka¿cie to ¶wiatu" czyli dajcie to do gtastunting.com :] I drugie...mam pewno koncepcje którea mo¿e wam siê nie spodobaæ. Mianowici jest pomys³ na zrobienie jakby serialu w którym by¶cie skakali na inne budynki lub poprostu zrbcie trylogie b±dz dzie¶ciologie :)

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7136 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
Wys³any: 2007-04-23, 14:59   

Filmik WSPANIA£Y. RKiedy¶ chcialem byæ najleprzym stunterem INFERNUSEM w PKS-ie, ale gdy zobaczy³em co wyprawia fire dragoon.... RESPEKT. Gesior mnia³e tez ZAWALISTE stunty. Wogole. Chcialbym kiedys z toba zrobic stunt-film(imposible :( :( ) Ocena 10/10

I dla moich przyjació³!

Malutki 
Nowicjusz

Do³±czy³: 6965 dni temu
Sk±d: Kielce

Punkty: 530
Wys³any: 2007-04-23, 15:49   Re: Roof Attack

daje ocene 9/10 bardzo pozytywny filmik :) mam pytanie jak krêcicie te powtórki to czemu nie macie w rogu napisu REP ?? mnie w³asnie ten napis wQrza a wy go nie macie :P a i jak tak oddalacie kamere ? bo zazywaczaj jest z bliska :/;/

Fire Dragon 
Wymiatacz

Wys³any: 2007-04-23, 15:51   

Nie mówiæ napisze poradnik.

Kusus 
Maniak postów

Do³±czy³: 7055 dni temu
Sk±d: z Gdañska

Punkty: 300