Wiek: 37 Do³±czy³: 7325 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-04-23, 10:01 Roof Attack
Witajcie!
Wspólnie z Fire Dragonem postanowili¶my zaserwowaæ wam parê dobrych tricków. Za zadanie postanowili¶my sobie konkretny dach, st±d nazwa filmu "Roof Attack". Film polega na tym, ¿e wykonuj±c ró¿ne tricki, l±dowali¶my na tym¿e dachu. Film zrobi³em wczoraj z nudów, ale nie jest to d³ugi film, wiêc dzieñ wystarczy³ na zrobienie tego filmu.
Zapraszam do ogl±dania!
Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-04-23, 10:51
Pomys³ na film GENIALNY. Ten stunt pokazuje, jak szerokim pojêciem jest stunting i to stunter decyduje o tym, jak wszystko ma wygl±daæ. Mimo, i¿ produkcja ta budzi respekt, to jest równie¿ mimowolnie przyprawiona do¶æ du¿± dawk± humoru (dla przyk³adu - ogl±daj±c film na informatyce zgromadzi³ siê wokó³ mnie niema³y t³um - w ¶rodku uda³o mi siê s³yszeæ "freewayem tego nie zrobi..." - po podwójnym bumpie t± maszyn± kilka osób nie zd±¿y³o zamkn±æ szczêki, wiêc lekko "Droolnêli" ). Monta¿ jak zwykle w przypadku G7 - wspania³y... Oby wiêcej takich szalonych pomys³ów!
Wiek: 37 Do³±czy³: 7325 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-04-23, 11:47
Ja nie mogê, przecie¿ w³±¶nie wys³a³em poprawiony plik! Na poprzednim by³ b³±d, dlatego musia³em usun±æ i rano ponownie wys³aæ nowy film. :/
Piszcie co¶ na temat filmu.
Punkty: 20
Wys³any: 2007-04-23, 11:48
O Kulffa ! Zajefajniebiste ! Stunty po prostu piêkne Ten iBSM infernusem FireDragona i coreflow cabbie G7 ! Respekt ! Monta¿ te¿ super zgranie z muzyk± . 9/10 a wiecie dlaczego nie 10/10 ? bo ten fajny grab dali¶cie na napisach koñcowych
Bardzo podoba³ mi siê sam pomys³ na stuntfilm bo szczerze mówi±c jest to dla mnie innowacja nie widzia³em jeszcze takiego typu stuntmovie wiêc gratz za pomys³.
Stunty: No Wszystkie s± perfekcyjnie wykonane gdy¿ celem by³o wskoczenie na budynek sporo metod znale¼li¶cie.
Monta¿: Nop nie ma siê do czego przyczepiæ tylko czasem mnie wkurza³a kamera bo by³a zbyt blisko.
Muza: mo¿e byæ
----------->9+/10<------------
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Shark [Usuniêty]
Punkty: 666626588
Wys³any: 2007-04-23, 14:33
Fire Dragon napisa³/a:
Ale to jest extra landing wiêc jego siê wstawa w napisach koñcowych, w g³ównej czê¶ci filmu wstawia siê tylko pe³ne l±dowania.
To wcale nie jest powiedziane.
¦wietny filmik, bardzo dobry monta¿. Explosion wskakiwa³ tak na ko¶ció³ w LS, ko³o cmentarza - zrobi³ identyczny filmik. Muzyka mi siê nie podoba³a, poza tym kawa³kiem z pocz±tku. Co tu du¿o pisaæ... filmik krótki no to ocena te¿
Zaczepisty film i wcale nie jest krótki. Teraz tak po pierwsze "poka¿cie to ¶wiatu" czyli dajcie to do gtastunting.com I drugie...mam pewno koncepcje którea mo¿e wam siê nie spodobaæ. Mianowici jest pomys³ na zrobienie jakby serialu w którym by¶cie skakali na inne budynki lub poprostu zrbcie trylogie b±dz dzie¶ciologie
Wiek: 32 Do³±czy³: 7136 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2007-04-23, 14:59
Filmik WSPANIA£Y. RKiedy¶ chcialem byæ najleprzym stunterem INFERNUSEM w PKS-ie, ale gdy zobaczy³em co wyprawia fire dragoon.... RESPEKT. Gesior mnia³e tez ZAWALISTE stunty. Wogole. Chcialbym kiedys z toba zrobic stunt-film(imposible :( ) Ocena 10/10
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
daje ocene 9/10 bardzo pozytywny filmik mam pytanie jak krêcicie te powtórki to czemu nie macie w rogu napisu REP ?? mnie w³asnie ten napis wQrza a wy go nie macie :P a i jak tak oddalacie kamere ? bo zazywaczaj jest z bliska :/;/
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum