Wys³any: 2007-09-11, 23:17 Reaktywacja PKS Place v4
Witam,
Po do¶æ d³ugim czasie po przerwie w dzia³aniu serwa reaktywujê serwer! Serwer ma 20 slotów.
Na serwie jest gamemode PKS Place v4. Filterscript mój - domowej roboty. Brak has³a
Tu macie dane:
HostName: [PL] PKS Place
Address: 213.227.66.74:7777
Players: 0 / 20
Ping: 14
Mode: PKS Stunting v4
Map: San Andreas
Wiek: 32 Do³±czy³: 7119 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2007-09-12, 17:04
No. Dami. TO W TOBIE "KOCHAM"!!!
Bardzo siê cieszê, ¿e bêdzie PKS Place. Bêdê czêsto tam wstêpowa³ i mam nadzieje, ze inni te¿ bêd± tam wstêpowaæ. TAK wiêc JUPIII!!
Bêdzie siê dzia³o!
A co adima, to ja móg³bym nawet byæ, ale nie wiem, czy by³o by to potrzebne
PS. Jeszcze tak. Serw ten bêdzie w wersji 0.2.2?
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Mi³o to s³yszeæ . Jaka¶ nowa si³a wst±pi³a w ciebie Dami ? czy to z "potrzeby serca" ? .
P.S Jak Adix ma byæ Adminem to ja tam nie wejdê :P .
Nie, przez ostatnie 2 miesi±ce moje ³±cze prawie ¿e nie chodzi³o tak¿e nie by³o sensu ¿eby kto¶ wchodzi³ na serwa bo i tak ka¿demu lagowa³o. Teraz siê polepszy³o tak¿e w³±czy³em serwer [;
Wiek: 36 Do³±czy³: 6968 dni temu Posty: 949 Sk±d: mazowsze
Punkty: 11914
Wys³any: 2007-09-13, 20:45
niereformowany ten server xp Gesiora lepszy
DS [Usuniêty]
Punkty: 11914
Wys³any: 2007-09-13, 20:52
Bo dla mnie to G7 serv mób³by byæ np. z haslem które by zna³ tylko G7 i Dami i serv by by³ do robienia map, itp. A nie chodzi serv d³ugo i G7 i Damiego. Przy czym Damiego teraz jest Godfather to normalne ¿e inni pujd± na serv G7. Ale ¿eby G7 w nazwie serva napisa³ np. "Zapraszam na server PKS PLACE i ip" to wtedy by by³o inaczej .
Serw z za³o¿enia mia³ byæ stunt serwerem, ale Drool zdecydowa³ ¿e u mnie bêdzie Godfather,a stunterzy bêd± chodziæ na GSH
Wys³any: 2007-09-14, 15:23
Hmmm no ok tylko, ¿e np. w tej chwili server G7 nie chodzi, serv G7 nie jest 24/7 a twój jest. I teraz chc±c pograæ trzeba czekaæ do wieczora, bo zaiste wtedy bêdzie chodzi³.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum