Oo no nie gadaj, Âże dziĂŞki temu filmowi jesteÂś w PKS. Jak tak to gratuluje, ale moÂże powiem coÂś od siebie na temat "Fire Stunt". Film jak film nie byÂł to jakiÂś niewiadomo jaki, montaÂż moÂże byĂŚ, tricki no w miare dobre, lecz mogÂły by byĂŚ lepsze. Hmmm powiem tyle ta twoja stuntmania bardziej mi siĂŞ podobaÂła. Ocenka ========>6+/10<==========
Wiek: 37 Dołączył: 7402 dni temu Posty: 2606 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2007-04-12, 18:33
Najlepsze w tym filmie sÂą stunty. Intro oraz muzyka teÂż sÂą ok, jednak wykonanie jest niedbaÂłe. UjĂŞcia sÂą niechlujne, a film idzie trrochĂŞ zbyt powoli. :/
Ale przynajmniej do stuntowania masz talent.
ogĂłlna ocena: 7+/10
Punkty: 30
Wysłany: 2007-04-12, 19:06
Fajny filmik, chocia¿: Stunty 7/10, niema rewelacji, ale jest ok. Muzyka 6/10, tak sobie, bo wed³ug mnie nie pasuje do stuntu, jest troche za wolna... Monta¿ 6/10, brak zgrania z muzyk¹, jakoœ dziwnie powoli i d³ugo wszystko siê dzieje - to przeszkadza... Ogó³em 6+/10
Wiek: 33 Dołączył: 7051 dni temu Posty: 40 Skąd: Sosnowiec
Punkty: 750
Wysłany: 2007-04-12, 23:29
Oj musze siĂŞ zastanowiĂŚ....o stuncie to chyba 5, a w ogole to chyba 8. Ja na montaÂżu siĂŞ nie znam dlatego moje filmiki wydajÂą siĂŞ beznadziejne. W najbliÂższym czasie chce sie czegoÂś nauczyĂŚ w montowaniu, bo jak narazie to umiem tylko podstawowe rzeczy :547: :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum