Film faktycznie lepszy od poprzednika ale musisz siĂŞ jeszcze wiele nauczyĂŚ.
Stunty: Jeszcze pare na Âżywca krĂŞconych z hudami itp. reszta nawet przejdzie :P ale jest to nadal niski poziom.
Muza: Taka sobie maÂło zgrania (o ile Âżadnego)
MontaÂż: Nie lubie tego efektu z literami :/ a ogĂłline montaÂż na podstawowym poziomie.
---------->-4/10<------------
_________________ " Jest tylko jeden powĂłd dla ktĂłrego nie warto stuntowaĂŚ :
Crashe replay'Ăłw... "
DS [Usunięty]
Punkty: 666626588
Wysłany: 2007-04-24, 15:01
Wrzucaj zawsze teÂż na YT. A co do filmu. WidziaÂłem, iÂż uÂżywaÂłeÂś tego cheata, Âżeby nie spadaĂŚ z motoru. Film troszke lepszy od poprzedniego, krĂŞcenie na Âżywca znowu byÂło w kilku miejscach. Ocenka ====>3+/10<======
P.S. Powiedz mi jak nazywa siĂŞ ta piosenka, ktĂłrÂą umieÂściÂłeÂś w filmie
hehe muza to : SUN DOOBIE-WONDERFUL WORLD , mi sie ona podoba bardzo
ehh myslalem ze na lepsza ocene ocenicie moj film no ale.....trudno...
jak chcecie to moge wrzucic na YT ale poco ?
Mi siĂŞ tam osbiÂście podobaÂło. Jak na drugÂą produkcje nietak Âźle. Do nastĂŞpnego stuntu dawaj tylko te nowe "klipy" bo sÂą lepsze od starych. Popracuj teÂż nad montaÂżem i bedzie spoko. 6-/10
Punkty: 5065
Wysłany: 2007-04-25, 13:44
Stunt bardzo kiepski. Nic nowego. Krêcny z hudami. Stunty kiepskie, monta¿ w WMM czego nie nawidzê. Muzyka do bani. Nawet zauwa¿y³em ¿e pierwszy trick jest zrobiony na kodzie przy któym nie spadasz z motora bo widaÌ ¿e CJem szarpnê³o przy l¹dowaniu tak jakby mia³ spaœÌ i s³ychaÌ by³o ¿e wyda³ odg³os taki jak przy spadaniu z motoru.
jak twierdzisz ze muzyka do bani to trudno mi sie podoba i mam taki gust!!!!!!!!!Ja nie lubie takiej muzyki techno z kolei...........
Muzyka to : SUN DOOBIE-WONDERFUL WORLD (jej nigdzie nie ma musisz szukac na p2p)
Nie wrzucilem na youtube bo mi sie cos rÂąbie
Wiek: 35 Dołączył: 7235 dni temu Posty: 495 Skąd: Z nienacka
Punkty: 30
Wysłany: 2007-04-25, 14:52
Dobra, uda³o siê œci¹gn¹Ì.
Stunty: PrzewaÂżajÂą stare i kiepski stunty i "zapychajki".... 2/10
Muzyka: MoÂże i fajne, ale nie pasuje raczej do stuntu no i niema zgrania... 3/10
Monta¿: Szczerze - baznadziejny, kamera lata jak chce, jest kilka jakby 'zab³¹kanych' scen, widaÌ jakbyœ bardzo siê gdzieœ spieszy³ robi¹c ten film... 2/10
OgĂłlnie chyba nie muszĂŞ mĂłwiĂŚ, ale 2+/10... Kiepsko...
Na przysz³oœÌ: pobaw siê w wolnej chwili programem którym montujesz i trochê lepiej go poznaj, ¿ebyœ póŸniej np. nie zostawia³ napisu 'www.fraps.com' ...
Wiek: 37 Dołączył: 7404 dni temu Posty: 2606 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2007-04-27, 11:09
Film jest du¿o lepszy od poprzedniego, bo ma dobr¹ muzykê i odpowniednie zgranie. Wszystko siê zgrywa³o w ca³oœÌ. Ale znowu jest ochydne intro, i podejrzenie o zmianê plików odpowniedzialnych za motor NRG-500 (handling.cfg). Spróbuj przywróciÌ oryginalny, bo taki motor bez nadwozia wygl¹da g³upio. x-/
Tricki byÂły caÂłkiem fajne, a film podobaÂł mi siĂŞ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum