Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Jessy bad life
Autor Wiadomo¶æ
Claudek 
Nowicjusz

Do³±czy³: 7143 dni temu

Punkty: 340
Wys³any: 2007-02-21, 08:21   Jessy bad life

tak zakoñczy³em prace nad pierwszym odcinkiem "Jessy bad life" mo¿e obróbka nie jeste najlepsza ale mam tylko wmm a inne mi nie chc± pój¶æ

http://www.youtube.com/watch?v=oUWWmL9N218

vojak 
Amator postów

Do³±czy³: 7179 dni temu
Sk±d: Kielce

Punkty: 450
Wys³any: 2007-02-21, 08:52   

popraw link bo mi nie dziala :q albo poczekaj na inne osoby

Claudek 
Nowicjusz

Do³±czy³: 7143 dni temu

Punkty: 340
Wys³any: 2007-02-21, 09:34   

mi ju¿ dzia³±

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7410 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2007-02-21, 11:18   

No tak, Film zaczyna siê utworem eminema (W ilu podobnych filmikach by³?) Scena pokazuje w pobli¿u budynek, a w tle otoczenie. A tu nagle pojawiaj± siê napisy. xO
kamera nie wiem czemu siê przekrêca w któr±¶ stronê, jakby patrzy³ na ten budynek kto¶ pijany.
Nie chce mi siê dalej ju¿ tego komentowaæ, bo nie lubiê ogl±daæ takich filmików. Pamiêtam je jeszcze, kiedy ¶ledzi³em ka¿dy nowy filmik na GTAFilms. Ju¿ mi to obrzyd³o. Wolê stunt-filmy. :D
Je¿eli chcesz zrobiæ jaki¶ lepszy filmik, to pomy¶l, ¿e robisz film: Jeste¶ operatorem kamery i chcesz uchwysiæ najwa¿niejsz± akcjê. Natomiast kieruj±c kamer± nie udawaj pijaka, który patrzy znik±d (mo¿e z nieba) na jaki¶ nieruchomy budynek który jest prawie ca³± akcj± filmu.

Ju¿ obejrza³em ca³y film. S³uchaj, nie chce mi sie podsumowywaæ ca³o¶ci, ale ogl±daj±c filmik co chwilê wybucha³em ¶miechem i krzycza³em "buahaha, ale g³upie!"
Zauwa¿y³em, ¿e o¶wietlenie "jest" (w³a¶ciwie w niektórych momentach zupe³nie nie istnieje) zchrzanione. Czacami pokazywane by³y jakie¶ ciemno¶ci, aby zamroczyæ widza, np. samochód, z którego by³y napisy w gara¿u. Ale wydaje mi siê, ¿e co¶ przed tym samochodem sta³o, bo kiedy samochód odje¿d¿a³, co¶ przys³ania³o ten pojazd.

Przy okazji: O co siê rozchodzi w tym filmie, bo nie mam zielonego pojêcia, czemu kolo wskoczy³ wozem do oceanu, no ¿aden z niego stunter, i kto to jest "nara"? Wiêcej ju¿ nie chcê mi siê pytañ zadawaæ, bo bym zg³upia³ ju¿.

To na tyle mojej wypowiedzi.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Zoolwiq 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7241 dni temu
Sk±d: Z nienacka

Punkty: 30
Wys³any: 2007-02-21, 19:12   

Obej¿a³em, no i szczerze mówi±c to niespecjalnie mi siê spodoba³o, bo:
Jak gesior7 juz napisa³, czasem jest za ciemno i nic nie widaæ.
Jak robisz film z napisami, to u¿ywaj znaków interpunkcyjnych, bo wysz³o tak jak g7 mówi, ¿e "kto to jest Nara?" To "nara" powinno byæ po kropce albo przecinku, bo bylo tak jakby Jessy mia³ na imie albo ksywe "nara" a potem jeszcze to powta¿a jak niewiadomo kto xP .
Z³a praca kamery, niedopracowana nieco.
Przy wej¶ciu do pojazdy pojawia siê na górze napis "View: 2" albo "View: 15"... Co to jest...? Niepowinno tego chyba byæ... No i przy wsiadaniu do pojazdu pokazuje siê jego nazwa na dole po prawej... O ile wiem mo¿na ¶ci±gn±æ moda, który to kasuje, bo je¶li chodzi o film, to to przeszkadza...

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7221 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
  Wys³any: 2007-02-23, 15:36   

Popieram gesiora i Zoolwiq'a w kwesti koncowki. Ja osobi¶cie niezbyt siê znam na tych ¿eczach, ale my z kumplami tez robimy film. Mam osobiste przeczycie, ze bêdzie to wielki niewypa³. ciekawe czy mozna wy³onczyæ w sACamHack te napisy widoków?

Sjutek
[Usuniêty]

Punkty: 7309
Wys³any: 2007-04-29, 08:19   

S³uchaj mo¿e kturego¶ dnia Ja(Sjutek) ty(Claudek) i (LionDrift) zrobimy serial:) ??kiedy¶ zrobi³em film hooligans ale by³êm noobem i niewiedzia³em jak daæ na neta i teraz chcia³ bym zrobiæ hooligans ale taki wypasiony:) a w po³owie filmu 30gosci sie nawala. BARDZO PRZEPRASZAM CA£Y PKS BO NAPISA£EM O FILMIE KTURY NIEDOTYCZY STUNTÓW, ALE DOTYCZY SERIALU ALE I TAK PRZEPRASZAM I MAM NADZIEJE ¯E MOJE KONTO NIEZOSTANIE ZBANOWANE

[ Dodano: 2007-04-29, 08:21 ]
Kturego¶(Którego¶)

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7410 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Wys³any: 2007-04-30, 11:41   

Pisz o wszystkim, byle we w³a¶ciwym miejscu, a o nowym filmie lub projekcie filmu powiniene¶ pisaæ w nowym temacie, a nie tutaj. -.-

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Sjutek
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-30, 18:04   :)

Od teraz bêdê pamiêta³ :)

Poprawi³ Yama
Ostatnio zmieniony przez Yama 2007-04-30, 18:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

andri330 
Amator postów

Do³±czy³: 7072 dni temu
Sk±d: LBN

Punkty: 860
Wys³any: 2007-04-30, 18:37   

eminem - Szybcy i w¶ciekli Tokio... - co¶ tam jeszcze - smack that - spoko ale film mi sie podoba³... byæ mo¿e dlatego ¿e nie ogl±dam tego typu filmów, ale ten by³ spox :)

PS. W pewnym momencie ( w "sklepie" ) zmieni³e¶ kolesia podczas krêcenia unikaj tego :P

EDIT: o kurde w tym jest du¿o wiêcej b³êdów ni¿ mi siê zdawa³o!!! jednak nie takie spox :/

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: