Jedna z moich nutek. Pokomentujcie, utwór troszke ju¿ ma i zebra³em ju¿ oceny co do niej, ale ciekaw jestem co Wy s±dzicie. Czekam na te dobre jak i te z³e komenty! ( o ile jakie¶ wogóle bêd± :/ )
Muzyka tworzona w programie (mo¿e kto¶ zna? ) Fruity Loops. Mia³ byæ jeszcze wokal, ale ju¿ jako¶ brak³o czasu i chêci :P zosta³o tak jak jest ...
Punkty: 20
Wys³any: 2007-05-09, 17:02
Spoko Nuta Apaczu Sam kiedy¶ podobn± zrobi³em ;] JA w FL co¶ nie umiem robiæ ... nie za bardzo rozumiem gdzie nak³adaæ sample itd. chyba ¿e mi wyt³umaczysz ?
Wiek: 37 Do³±czy³: 6932 dni temu Posty: 51 Sk±d: -= Music World =-
Punkty: 1050
Wys³any: 2007-05-09, 17:05
Cytat:
Muzyka tworzona w programie (mo¿e kto¶ zna? ) Fruity Loops.
Ciesze sie, ¿e Ci sie podoba ;] aaaa...
AdiX napisa³/a:
Sam kiedy¶ podobn± zrobi³em ;]
Mo¿e siê pochwalisz ?
=============
EDIT:
No troszke trudno jest co kolwiek wyt³umaczyæ tak na odleg³o¶æ
Ale moge siê postaraæ, o ile czas pozwoli. Mo¿esz tak¿e skorzystaæ z www.pietia.sul.uni.lodz.pl
Wiek: 35 Do³±czy³: 7139 dni temu Posty: 495 Sk±d: Z nienacka
Punkty: 30
Wys³any: 2007-05-09, 17:22
To jest fajne ca³kiem nawet!! Fajne, fajne...
Wys³any: 2007-05-09, 17:23
Nie s³ucham w ogóle takiej muzyki, ale za to znam jedn± osobisto¶æ Sebastian Sand. To ch³opak mojej kuzynki. Tworzy on muzykê Trance Progressive. Gra³ na ró¿nych wielkich imprezach tego typu. Kuzynka ma wiele gazet w których o nim pisali. G³ównie zagraniczne. Jego utwór by³ nawet nie raz puszczany w jakim¶ czo³owym angielskim radiu. Sponsoruje Go firma euphonic.
Mam te¿ kolegê, który mieszka w bloku obok. Nie podam jego imienia i nazwiska, bo prawdopodobnie sobie tego nie ¿yczy :P od kilku miesiêcy ma on nick Akahay Hawaii. To jest strona, któr± prowadzi - www.tekssive.u2.pl udostêpnia na niej swoje (i nie tylko) mixy do ¶ci±gniêcia. Teraz pracuje nad w³a¶ciw± stron±, ale nie ma za du¿o czasu wiêc to trochê trwa. Ta strona jest tymczasowa. Udziela siê na forum www.clubbers.pl i jakich¶ tam zagranicznych
Dobra, a teraz o Twoim Lukaso :P Dla mnie jest to trochê za p³ytkie... nie wiem jak Ci to wyt³umaczyæ. Taki d¼wiêk nied¼wiêkowy jako¶ s³abo s³ychaæ. A ogólnie bardzo, bardzo fajne.
Ostatnio zmieniony przez Shark 2007-05-09, 21:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiek: 37 Do³±czy³: 6932 dni temu Posty: 51 Sk±d: -= Music World =-
Punkty: 1050
Wys³any: 2007-05-09, 19:34
Shark napisa³/a:
Mam te¿ kolegê, który mieszka w bloku obok. Nie podam jego imienia i nazwiska, bo prawdopodobnie sobie tego nie ¿yczy :P od kilku miesiêcy ma on nick Akahay Hawaii (lol ).
Powiem tak - LOL ! ! !
Teraz widze jaki ten ¶wiat ma³y ! Akahay ( wcze¶niej Splinter ) to jeden z moich lepszych znajomych na Forum Clubbers ! (zajmuje sie tak¿e grafik± )
No szkoda, ¿e Ci sie nie podoba, ale no ka¿dy ma swoje zdanie ;]
Dami - kumpel mia³ ³adny motyw! Ale troszke za du¿y reverb jak na mnie. Za mocno dzwiêki na siebie zachodz± ;]
Pozdro
Wys³any: 2007-05-09, 19:39
xO nie no.. szok pewnie mnie zabije, bo kaza³ mi nikomu nie mówiæ, ¿e ja go znam :P (wstydzi siê, czy co?) no ale sk±d mog³em wiedzieæ, ¿e kto¶ go tutaj zna. O Splinterze nie pisa³em, bo co¶ tam mi mówi³, ¿ebym te¿ o tym nie wspomina³ :P Znam go ju¿ 14 lat, czyli od urodzenia - mojego oczywi¶cie Ale jaja...
Apacz napisa³/a:
No szkoda, ¿e Ci sie nie podoba, ale no ka¿dy ma swoje zdanie ;]
Napisa³em, ¿e kawa³ek jest bardzo fajny, tylko jedna rzecz mi siê w nim nie podoba ale nie przejmuj siê tym, bo ja nie mam o tym zielonego pojêcia.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum