Wiek: 31 Do³±czy³: 7030 dni temu Posty: 60 Sk±d: Chrzanów
Punkty: 760
Wys³any: 2007-05-31, 14:46 Unique Stunts
Dzisiaj skoñczy³em mój nowy stunt movie (trzeci).Nie jest on zadziwiaj±cy, ale pracowa³em nad nim ca³y maj.Dobra daje link:
LINK!!!
Wiem, ¿e moge siê spodziewaæ takim komentów:
Cytat:
Co za shit!Gorszego filmu nie widzia³em!
-1000000000/10 fuj!
Jak on mi przypomina mój... Czyli brak intra i outro krótkie. Stunt na poziomie. Niektóre lepsze niektóre gorsze. Wszystkie stunty stare, muzyka stara, kamera za blisko, niepotrzebne efekty. Powiem jednak ¿e film mi siê nawet podoba³. Ogo³nie 6=/10 :564:
Wiek: 32 Do³±czy³: 7078 dni temu Posty: 50 Sk±d: Polañczyk
Punkty: 460
Wys³any: 2007-05-31, 15:10
No wiec tak Film ogolnie nie taki zly. Stunty niektore nawet fajne a niektore troche tandetne : montaz byl rowniez spoko jakies efekty tam byly, muza troche nie pasowala do stontow wedlug mnie. Jak dla mnie to ~~*6/10*~~
Wiek: 37 Do³±czy³: 7061 dni temu Posty: 949 Sk±d: mazowsze
Punkty: 11914
Wys³any: 2007-05-31, 15:34
nie najgorszy 5/10
[ Komentarz dodany przez: Shark: 2007-05-31, 15:44 ]
zaraz Ci warna wklepiê. Co to ma byæ? ocena filmu?! jeszcze jedna osoba tak napisze i leci warn, bo to zwyk³e lenistwo i nabijanie postów.
Shark [Usuniêty]
Punkty: 11914
Wys³any: 2007-05-31, 15:43
Masakra. To by³o zwyk³e powtórzenie serii Shark's Stunts i filmu Trick Attack 1 - s± to bardzo stare filmy, których poziom tricków by³ niski. Jak na tamte czasy by³y to dobre filmy, szczególnie TA. Natomiast teraz pokazuj±c co¶ takiego... po prostu jest to kijowe i tyle. Nie pokaza³e¶ nic nowego i nic, co by³oby warte najmniejszego zachwytu. To tyle na temat tricków.
Monta¿.. nie masz gustu, tyle Ci powiem.
Praca kamery by³a straszna, nie krêæ ni± tak i oddal, bo stunty by³y "nieczytelne".
Wiek: 31 Do³±czy³: 7030 dni temu Posty: 60 Sk±d: Chrzanów
Punkty: 760
Wys³any: 2007-05-31, 15:50
Cytat:
Praca kamery by³a straszna, nie krêæ ni± tak i oddal, bo stunty by³y "nieczytelne".
Tylko jak?
A tak w ogóle, to mo¿e mi kto¶ zrobic vinyl do nrg?(Zielony z ciemnymi p³omieniami i napisem piotrex1995 (mo¿e byæ ma³e) albo px1995).
piotrex... za³amiê siê zaraz. Jak mo¿esz nie wiedzieæ jak zmieniæ kamerê w grze? w grze V i wtedy masz dalej, a jak nie, to w replayu przytrzymujesz 2 przyciski myszy i jedziesz do przodu lub do ty³u.
A co do vinylu.. jest poradnik - sam sobie zrób. No i dlaczego piszesz o tym w temacie o swoim filmie?
Masakra. To by³o zwyk³e powtórzenie serii Shark's Stunts i filmu Trick Attack 1 - s± to bardzo stare filmy, których poziom tricków by³ niski. Jak na tamte czasy by³y to dobre filmy, szczególnie TA. Natomiast teraz pokazuj±c co¶ takiego... po prostu jest to kijowe i tyle. Nie pokaza³e¶ nic nowego i nic, co by³oby warte najmniejszego zachwytu. To tyle na temat tricków.
Dok³adnie takie same zdanie co do trików.
Monta¿ by³ ca³kowicie nie przemy¶lany czasami mia³em wra¿enie ¿e dajesz byle jaki efekt aby tylko by³. Pozatym Kamera za blisko.
Muzyka taka sobie zawsze trudno mi to oceniæ ale chyba troszke nie pasuje do dynamiki w stuntach.
Ogólnie dam 4/10
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Wiek: 35 Do³±czy³: 7231 dni temu Posty: 495 Sk±d: Z nienacka
Punkty: 30
Wys³any: 2007-05-31, 16:12
Shark napisa³/a:
Monta¿.. nie masz gustu, tyle Ci powiem.
Ogólnie 4-/10
s³abiutko
nic uj±æ, zato dodam ¿e muzyczka juz by³a...
Wys³any: 2007-05-31, 16:13
Hmmm no cieniutko jak ju¿ tu wspomnieli Shark i Skam. Ja na waszym miejscu to bym krêci³ filmy, ale jak nie umiecie jakiegos tricka zrobiæ bo za trudny, albo znany. To we¼cie poje¼dzijcie po mie¶cie na pewno co¶ znajdziecie. Nie chodzi mi o to ¿eby¶cie dawali super trudne. Mo¿e byæ nawet ³atwy trick, ale ¿eby to by³o co¶ nowego. A nie niedo¶æ, ¿e stare to jeszcze banalne. Sry.
Wiek: 31 Do³±czy³: 7022 dni temu Posty: 520 Sk±d: Vice City
Punkty: 10260
Wys³any: 2007-05-31, 18:56
Bardzi cienko moim zdaniem film zasluguje na 3/10. Jak dla mnie caly maj to jest dosc duzo czasy by zrobic film na co najmniej 6/10. Widac ze juz bardzo chciales pokazac nam ten film gyz wiele stuntow bylo nie dokonczonych. Jeszce muza nie zgrywa sie ze stuntami.
Punkty: 5856
Wys³any: 2007-06-01, 17:02
piotrex1995 napisa³/a:
Dzisiaj skoñczy³em mój nowy stunt movie (trzeci).Nie jest on zadziwiaj±cy, ale pracowa³em nad nim ca³y maj.Dobra daje link:
LINK!!!
Wiem, ¿e moge siê spodziewaæ takim komentów:
Cytat:
Co za shit!Gorszego filmu nie widzia³em!
-1000000000/10 fuj!
Czekam...
erghh.. my siê chyba nie rozumiemy ?! - skoro wiesz ¿e wyszed³ Ci crap to poco go publikujesz ?...
jako ¿e nielubiue pisaæ du¿o o s³abych filmach napiszê krótko:
Muzyka : Spoko
Stunty: cytuj±c ulubione zdanie DS'a "n/c" ;]
Monta¿ : nic specjalnego bez fajerwerków a dotego brak zgrania z muzyk±
Wiek: 37 Do³±czy³: 7400 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-06-10, 14:18
dobra muzyka, dobry monta¿, dobrze wykonane tricki ...
Co tu du¿o mówiæ? Film jest po prostu dobry.
Bardzo podoba³ mi siê fallgrab, który by³ pod koniec filmu. Jest ¶wietny.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum