YEAAAAAA ch³opaki zaszaleli z intrem i z stuntami a i jeszcze z, stuntami wasz filmik bardzo mi siê podoba³ (Tak trzymaæ) 9/10 Tu by³± pomy³ka mia³o byæ tak YEAAAAAA ch³opaki zaszaleli z intrem i z stuntami a i jeszcze z, muzyk± wasz filmik bardzo mi siê podoba³ (Tak trzymaæ) 9/10
Doda³ Yama : W ostatniej chwili siê powstrzyma³em, aby Ci nie daæ ostrze¿enia. Nie mog³e¶ po prostu zedytowaæ poprzedniego posta ?
Ostatnio zmieniony przez Yama 2007-05-29, 19:25, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiek: 37 Do³±czy³: 7401 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-05-30, 23:32
Intro filmu jest bardzo ciekawe i pasuje ¶wietnie. Bardzo dobre wprowadzenie do filmu. Muzyka z intra (podobna) by³a w "Off Duty 2". Muzyka z czê¶ci g³ównej te¿ znana, tak, jak i tytu³ filmu. Ale bardzo w pamiêæ wchodzi, bo film jest idealnie zgrany z muzyk±. Tricki by³y na dosyæ wysokim poziomie. Nie wiedzia³em, ¿e tak du¿o potraficie. Trickiem filmu by³ chyba corkscrew to grind Kususa (by³ super ) i BSM Racheta (BSM, trudna sztuka) i iBSM 007marcia (iBSM pozwala na bardzo wysokie bumpy). W outrze by³ ¶wietny Monster Dynamics trick, wed³ug mnie móg³ byæ chocia¿by w czê¶ci g³ównej. Film koñczy bardzo dobry krail spin to grind 007marcia. My¶lê, ¿e ca³a ¶wiêta trójca spisa³a siê na pi±tkê.
Co do przyjêcia was do PKSu, nie zastanawia³bym siê d³ugo. Jeste¶cie na poziomie PKSu.
Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-05-31, 07:48
Wreszcie mogê siê zebraæ na napisanie recki...
Muzyka - W filmie na pierwszy rzut oka widaæ dobrze dobran± muzykê. Od intra toczy siê do koñca ca³ego filmu. Mimo, ¿e ka¿dy utwór s³ysza³em w jakim¶ stuntfilmie przynajmniej raz - po prostu jestem zadowolony ze ¶cie¿ki dzwiêkowej.
Monta¿ - ciekawy, do¶æ starranny (pomijaj±c oczywi¶cie niepotrzebne tr±cenie myszki w camhacku w intro, co zepsu³o klimat, gdzieniegdzie mocniejsz± muzykê i brak efektów, oraz 1 efekt zupe³nie niepotrzebny, kiedy muzyka jest spokojna). Mimo to wszystko tworzy do¶æ klej±c± siê i mi³o ogl±daj±c± ca³o¶æ.
Stunty - pomijaj±c kilka starych miej¶cówek widaæ, ¿e starali¶cie siê wykonywaæ stunty zupe³nmie nowe. Niektóre by³y banalne, ale inne - naprawdê na poziomie. Tak wiêc widaæ, ¿e znakomicie wiecie co to jest stunting, umiecie z tej wiedzy korzystaæ i nie w±tpiê, ¿e wasz potencja³ jest naprawdê ogromny.
Mój werdykt? - S±dzê, ¿e zas³ugujecie na PKS. Film by³ dobry i nie mam do niego wiêkszych zastrze¿eñ ni¿ wymienione powy¿ej (mo¿e tak siê tylko czepiam? ). Tak wiêc.. gratulujê nowym cz³onkom PKS!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum