Nareszcie skoñczy³em prace nad moim stuntem pod tytu³em : ,,POWER STUNT". Jest to mój ju¿ 6 stunt jaki zrobi³em. Ten stunt jest bez porównania lepszy od moich wszystkich innych. Trwa 4:25 min. Pobierajcie i oceniajcie.
Wiek: 33 Do³±czy³: 7425 dni temu Posty: 373 Sk±d: z £om¿y
Punkty: 8840
Wys³any: 2006-06-17, 14:34
a czy mo¿na to zrobiæ ciut inaczej - na inny serw bo tu albo nie mo¿na ¶ci±gn±æ albo jak siê ¶ci±gnie to pokazuje ¿e WMP wykona³ nieprawid³ow± operacje i nie chce siê w³±æzyæ wiêc nie mogê oceniæ mo¿e ty drool by¶ to na serw wrzuci³ <prosi>
Wiek: 36 Do³±czy³: 7384 dni temu Posty: 300 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 5780
Wys³any: 2006-06-20, 10:58
Jak na szósty stunt - nie jest za dobrze. Monta¿ i muzyka s± mo¿e i nienajgorsza, ale kulej± miejscami tricki, które s± przecie¿ kwintesencj± tego typu produkcji. Niektóre z nich s± bardzo dobre, ale czêsto pojawiaj± siê te¿ ró¿norakie przeciêtniaki i s³abiaki. Moim zdaniem stunty nie powinny byc robione hurtowo, tylko z wielu tricków wybraæ tylko najlepsze i wsadziæ je wtedy do stunta. Ale to moje zdanie - róbta jak chcecie. Co do monta¿u zastrze¿eñ wiêkszych nie mam - tylko www.fraps.com nieco irytuje. Ale filtry kamery s± w miarê rozs±dnie u¿yte, stunt jest wyra¼ny i "czytelny". Muzyka jest trochê gorsza - chodzi mi o drug± piosenkê. Nie pasuje.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum