Punkty: 7309
Wysany: 2007-06-01, 20:07
Cytat:
ie odnaleziono serwera
Firefox nie mo¿e odnale¼æ serwera video.google.pl.
* Sprawd¼, czy adres nie zawiera literówek jak np.
ww.example.com zamiast
www.example.com
* Je¶li nie mo¿esz otworzyæ ¿adnej strony, sprawd¼ swoje po³±czenie sieciowe.
* Je¶li Twój komputer jest chroniony przez zaporê ogniow± lub serwer proxy, sprawd¼, czy program Firefox jest uprawniony do ³±czenia siê z Internetem.
Adres nie dziala... (w ka¿dym razie mi)
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Shark [Usunity]
Punkty: 7309
Wysany: 2007-06-01, 21:41
Z³y dzia³, przenoszê.
Filmik bardzo s³aby. Nigdy nie dawaj takiej muzyki do filmu, by³a okropna i w ogóle nie pasuje. Najlepiej dawaæ rock i metal.
Stunty by³y na poziomie zupe³nie pocz±tkuj±cego, stare miejscówki, ³atwe tricki, a niektóre to nawet nie tricki (patrz wyskok, obrót i l±dowanie).
Do monta¿u u¿ywaj Sony Vegasa. Jak nie, to Ulead Video Studio.
Jest sporo pracy przed Tob±, ale nie jest to zupe³na kaszana. Wiesz o co chodzi w stuntingu.
Polecam obejrzenie filmu Speed Up - naszej najnowszej produkcji z koñca kwietnia tego roku.
No ja te¿ jestem troche niemile zdziwiony.
Bo jednak stuntowanie tak d³ugi okres czasu nie powinno daæ stuntfilmów na takim poziomie który nie oszukuj±c jest bardzo pocz±tkuj±cy.
Stunty s³abe , popularne miejscówki.
Muza totalnie nie dopasowana (nigdy taki gatunek nie pasuje wiêc najlepiej go nie dawaj).
Monta¿ totalnie amatorksi.
ja dam =3/10
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Punkty: 39724
Wysany: 2007-06-15, 23:19
Film jest nieco oryginalny. Bardzo lubiê oryginalne filmy i to jest du¿y plus filmu wed³ug mnie. Jednak poza tym, du¿o nie mogê napisaæ o filmie, bo stunty nie s± ciekawe, muzyka zupe³nie nie pasuje :/ , monta¿ przeciêtny i prosty (do monta¿u nie mam zastrze¿eñ).
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum