3 czerwca 2007, godzina 22:03 - wtedy skoñczy³em ze stuntingiem
Obiecywa³em, ¿e zrobiê film po¿egnalny, który bêdzie podsumowaniem tego, co zrobi³em - czyli ³±cznie 10 filmów + ten, 11 film. No i sta³o siê
Gdyby kto¶ mia³ jakiekolwiek pytania, to oprócz obowi±zkowej oceny (:D), niech zamie¶ci swoje pytanie w tym temacie.
Rozmiar: 52,9 MB
Rozdzielczo¶æ: 640x480 - nie mog³em wiêkszej, z uwagi na nisk± jako¶æ i rozdzielczo¶æ moich starych stuntfilmów.
D³ugo¶æ: 4:27
Naprawde piêkne podsumowanie ca³ej twojej kariery jako stuntera.
Najbardziej poruszy³o mnie to jak twój CJ patrzy na miejscówke a potem jest ju¿ trik z Trików w mie¶cie.
Muza w intrze i w outrze ma swój klimat mo¿na siê pop³akaæ .
No i co tu du¿o oceniaæ. Ci¶nie siê tylko s³owo "Szkoda" .
Lecz to twoja decyzja.
Mam nadzieje ¿e pozostaniesz jeszcze na forum jaki¶ czas.
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-06-16, 06:26
Mój komentarz z YT:
Gdyby nie to, ¿e to wersja YT, ja jestem ¶pi±cy i g³o¶niki mam wyciszone, to bym siê pop³aka³...
[bêdê mia³ jeszcze okazjê - ¶ci±gam HQ]
Wyje¿d¿am na ca³y dzieñ, wiêc recki spodziewaj siê jutro.
DS [Usuniêty]
Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-06-16, 08:26
Zaraz siê rozp³aczê. Film jest po prostu piêkny. W cudnym stylu przedstawi³e¶ swoj± pracê i twórczo¶æ. Mimo to, i¿ miêdzy sob± czêsto mieli¶my jakie¶ sprzeczki, naprawdê smutno mi, ¿e odszed³e¶. Bêdê têskni³ za twoimi filmami ;(:(. Ocenka filmu to oczywi¶cie 10/10, bo to nie ulega w±tpliwo¶ci.
Wiek: 32 Do³±czy³: 6968 dni temu Posty: 73 Sk±d: katowice
Punkty: 20
Wys³any: 2007-06-16, 08:33
No to ¿egnam Shark szkoda ze odchodzisz komentarz dam ci na YT trzymaj sie;)
Wys³any: 2007-06-16, 09:11
007marcio napisa³/a:
ale powiedz czemu chcesz skoñczyæ ze stuntingiem?
Znudzi³o mi siê. Ju¿ tyle razy to pisa³em
Michu napisa³/a:
Forum Mozesz Oczywiscie Odwiedzac
Dziêkujê za pozwolenie :P
Z t± rang± "przyjaciel" trzeba zrobiæ porz±dek. Po pierwsze nazwa rangi ¼le napisana "Przyjeciel". Po drugie obrazek rangi jest za du¿y. Zapomnia³em go wtedy zmniejszyæ. Potem zarzucê tutaj poprawiony obrazek.
A tak w ogóle dziêkujê za 'przyjaciela'
Punkty: 20
Wys³any: 2007-06-16, 12:12
Od dzi¶ moja PSP je¶li pozwolisz bêdzie nosi³a nazwê "Shark" na twoj± cze¶æ A Film genialny, cudo, majstersztyk, super, extra, jazda, wyjefkenbisty itp...
Po¿egnanie w wielkim stylu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum