Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-06-19, 07:07 Rampage
Rampage to do¶æ nietypowa produkcja. Jest to mój pierwszy film z VC, pierwszy film po d³u¿szym zastoju oraz mini-film, który robi³em chyba tylko, aby powróciæ do formy. Film trwa 4 minuty, z czego 2 to outro. Proszê - nie traktujcie tego na powa¿nie, bo jest to film robiony 2 wieczory (i montowany pó³ dnia - render filmu zaj±³ wiêcej ni¿ sama praca nad nim). Zrobi³em go tylko dlatego, ¿e wreszcie nadarzy³ siê dzieñ, w któym nie mia³em na nastêpny dzieñ ani sprawdzianu, ani pracy domowej (pierwszy raz w tym roku szkolnym! xO). Mimo wszystko, polecam obejrzenie (nawet du¿o wa¿±cej wersji HQ - która jak na razie jest jedynym linkiem). Enjoy!
Linki:
Wiek: 34 Do³±czy³: 6957 dni temu Posty: 462 Sk±d: Józefów
Punkty: 6240
Wys³any: 2007-06-19, 07:42
Pierwszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Film jest nawet fajny , tylko szkoda ¿e jedna miejscówka tylko ;( , ale jak widaæ w moim podpisie (motto) [Patrz Ni¿ej] Ka¿da miejscówka ma kilka rozwi±zañ Po za tym droolu , to by³o GTA LC w VC :P.
Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-06-19, 07:48
Rachet napisa³/a:
tylko szkoda ¿e jedna miejscówka tylko
Ech... nie czyta³e¶ napisów w intro? Zamierzeniem tego filmu by³o pokazanie tej miejscówki na wiele sposobów (co¶ jak Roof Attack, tylko, ¿e w VC-LC i solo :P).
Rachet napisa³/a:
Po za tym droolu , to by³o GTA LC w VC
Chyba wogóle nie czytasz napisów... - to by³o w outro... :roll:
Wiek: 37 Do³±czy³: 7325 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-06-19, 08:40
Fajny pomys³! Najbardziej podoba³ mi siê stunt czo³giem. Bardzo dobry by³ te podwójny bump fri³ejem. Taxi ma wiêksze mo¿liwo¶ci ni¿ sam bump, mog³e¶ zrobiæ jaki¶ fajny wallclimb. Ogólnie stunty s± ca³kiem fajne. Intro te¿ wygl±da QL, podoba mi siê. B)
Sorry, ¿e nie napiszê wiêcej, ale to chyba dla tego, ¿e film jest za krótki.
Punkty: 20
Wys³any: 2007-06-19, 13:45
3/100 bo z CHEATAMI ! Tak, tak Pave nauczy³ mnie jak rozró¿niaæ cheaty w VC !
¦wiruje
Super boski duble bump harleyem
Stunts: 9/10
Music: 9/10 (bo autor piosenki w Outrze ma brzydk± twarz ;P)
Edit: 8/10 (Kamerka wpadala w ¶ciany jak w moim filmiku )
Bardzo ciekawy pomys³. +
Stunt z VC. +
Stunty na poziomie (brakowa³o mi tylko jakiego¶ wallclimba taxi bo by³o to mo¿liwe) +/-
Dobry monta¿ +.
Muzyka +.
Ciesze siê ¿e mogê ciê znowu zobaczyæ w roli aktywnego stuntera co prawda to jest jak mówi³e¶ mini-stunt ale zawsze co¶ .
Czekam na wiêcej twoich produkcji ( mo¿e co¶ w SA ? )
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Wiek: 32 Do³±czy³: 7136 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2007-06-19, 15:20
Filmik ¶wietny, poniewa¿ stuntowaæ w jednej mniejscówce na wszystkie sposoby to jest wyczyn. NAjbardziej mnie zadziwi³ stunt czo³giem, gdzie wskoczy³e¶. Kto by pomy¶la³, ¿e jest co¶ takiego mo¿liwe(ale z 2 strony: kto¶ pomy¶la³, ale ja nie wiedzia³em :/) Muza te¿ dopasowana i monta¿, jak na jeden dzieñ... : ¦wietne.
Muzyka: 3/3
Monta¿ 3/3
Stunty 4/4
Ehhh. JEdnak moje motto pisze siê tak: NIE ma filmu idealnego. 9/10
Mam nadzieje, ze w nastêpnej produkcji bêdzie owiele wiêcej mniejsowek > Powodzenia <
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 32 Do³±czy³: 7136 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2007-06-19, 19:06
Gesior7 napisa³/a:
a 9/10 za co? xO
W ocenie da³em wszystko na max. co powinno daæ wynik 10/10 , ale poniewa¿ filmu idealnego niema , to da³em 9/10, ale przedtem mnia³êm daæ 9.9/10 :P
Czyli podsumowuj±c: Zrobi³em sobie"jakby" system oceniania. a to, co zawsze widzisz pod tym daje wynik. Jak co¶ zle napis³em, proszê mnie poprawiæ :P
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum