Wiek: 32 Dołączył: 6945 dni temu Posty: 1473 Skąd: WrocÂław
Punkty: 2727
Wysłany: 2007-06-21, 14:25 Troche zmian...
Witam wszystkich AdminĂłw i innych :P (hehe podkreÂśliÂłem Âżeby nie byÂło)
ChciaÂłbym zaproponowaĂŚ kilka zmian:
NajwaÂżniejsza z nich jak dla mnie to podziaÂł wiĂŞkszoÂści tematĂłw na San Andreas i Vice City
Zapewne wielu z was juÂż przerzuciÂło sie na San Andreas lecz na pewno pozostaÂło grono stunter'Ăłw ktĂłrzy robia to w Vice City.
Có¿ nic nie poradzimy ¿e klimat Vice City bardziej przypasowa³ nam do gustu i dlatego w imieniu wszystkich ludzi którzy stunt'uj¹ w Vice City prosze szanownych Adminów o wprowadzenie na forum podzia³u na San Andreas i Vice City
W zwiÂązku z tÂą sytuacjÂą zamieszczam ankietĂŞ z ktĂłrej szanowani Admini
bĂŞdÂą mogli wywnioskowaĂŚ jak wielu ludzi jeszcze pozostaÂło przy ich ulubionej grze
VICE CITY
Kan
zmniejszyÂłem rozmiar czcionki, bo za bardzo "krzyczÂące" to byÂło
Ostatnio zmieniony przez Kanosh 2007-06-21, 20:24, w całości zmieniany 2 razy
Wiek: 32 Dołączył: 7156 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2007-06-21, 19:44
Jestem osobiÂście za. ChoĂŚ w tym "projekcie"(ostatnio mam maÂły zasob sÂłow) sÂą pewne trudnoÂści. Niektore tematy naprawde trudno podzieliĂŚ. Ale to nic dla AdimĂłw.
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 37 Dołączył: 7345 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2007-06-21, 23:12
Ok, ja proponujĂŞ nastĂŞpujÂące dziaÂły, ktĂłre wypadaÂłoby podzieliĂŚ na owe dwie czĂŞÂści:
stunting challenges,
stunt movies,
Porady i solucje (stunting),
Grafika (screeny),
GTA.
Dobrze by byÂło dodaĂŚ dziaÂł "Rekordy", w dziale GTA umieÂściĂŚ 2 kategorie i rozdzieliĂŚ obecny dziaÂł GTA i tam umieÂściĂŚ odpowiednie tematy. Problem moÂże byĂŚ z "SOTM" i "NaszÂą twĂłrczoÂściÂą" (filmy). Reszta chyba moÂże zostaĂŚ, tak, jak jest obecnie.
Punkty: 2727
Wysłany: 2007-06-22, 01:01
Wiem Âże mielibyÂście z tym duÂżo pracy, ale sÂądze, Âże dziaÂły takie jak sÂą na www.gtastunting.net/forums/ sÂą bardzo dobrze dobrane...
AAAA i moÂżna by byÂło zrobiĂŚ PKS Stunting League :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum