Pierwsze wra¿enie:
³ojezusie! nastêpnym razem wsad¼ trochê mniej efektów :P
Pocz±tek filmu krótko mówi±c jest be. Co do monta¿u w ¶rodku: dawa³e¶ du¿o takich samych efektów i to przesadnie du¿o (czêsto by³y niepotrzebne). Wsadza³e¶ efekty na si³ê i zniszczy³e¶ tym stunt. Fakt - poprawa jest, ale...
Przez to zwolnienie i efekt ciê¿ko by³o zobaczyæ trick. Mia³em wra¿enie, ¿e ogl±dam crasht3sta, tylko wersjê w WMM2 :P Czyli monta¿ kiepski.
Stunty... by³o du¿o bardzo dobrych stuntów. Widaæ, ¿e robisz postêpy. Niektóre stuntów mog³e¶ wywaliæ, bo lamerskie, ale ogólnie jest ok. Oby tak dalej...
I tego siê ba³em. Kilka stuntów zrobi³em przed playground. Cieszy³em siê, ¿e znalaz³em nowe miejsce a tu Macius robi stunta w tym samym miejscu, co ja!! wrrrrrrrr. Ale mimo wszystko dam te stunty do ss4
Muzyka. Dlaczego da³e¶ muzykê z play 2 do play 3? trochê g³upio to wysz³o..
Ocena: 7/10
Pó¼niej mo¿e zedytujê posta i co¶ dopiszê/zmieniê. Nie chce mi siê teraz pisaæ :P
Wiek: 33 Do³±czy³: 7333 dni temu Posty: 373 Sk±d: z £om¿y
Punkty: 8840
Wys³any: 2006-07-11, 10:20
muzyka z play 2 a play 3 nie jest ta samam tylko zespó³ ten sam ale utwory zupe³nie inne. Dziêki za ocenê. Efekty moim zdaniem poprawi³y film ale faktycznie by³o ic ciut za du¿o. Uwierz mi gdyby ich nie by³o by³oby jeszcze gorzej ( sprawdza³em ) 7/10 to jest co¶ od takiego miszcza jak Shark.
Dziêki
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum