Wiek: 32 Do³±czy³: 7010 dni temu Posty: 1473 Sk±d: Wroc³aw
Punkty: 2727
Wys³any: 2007-07-05, 12:02
Najpierw potrenuj swoj± polszczyzne... :P
Rachet ma racje, wtedy ju¿ siê jest adeptem...
A wiêc niech moc i m±dro¶æ bêdzie z tob± przy nastêpnych produkcjach (OJ DAJ BO¯E)...
Wys³any: 2007-07-05, 15:39
Jakbym widzia³ mój pierwszy film:P. tylko obraz jest tu znacznie leprzy:P
Stunty stare i w dodatku bardzo ³atwe. MOg³e¶ siê postaraæ zrobiæ jakie¶ leprze stunty(poogl±daj sobie filmy najleprzych zespolow stunterskich na ¶wiecie)
Muzyka to tu najwiêkrzy plus. Mianowicie, niedo¶æ, ze to mój ulubiony zespó³, to jeszcze nawet dobre do klimatu(w moim 1 filmie te¿ by³y obydwie LP)
monta¿ móg³ wyj¶æ tu bardzo dobry przy odrobbinie chêci. Ciekawy pomys³ z t± podmian± napisów replay na matt[stunt] ale po krótkim czasie zaczyna wrêcz denerwowaæ... cyli monta¿ niezbyt udany
Mnia³by¶ u mnie BARDZO(nawet nie wiesz jak bardzo) du¿ego plusa, gdyby by³o wiêcej stuntów autem(skoro teraz sa takie powszechne w gronie stunterskim:P) Przy tym jedynym stunciku autkiem na pocz±tku my¶la³em, ze zosta³a u¿yta hydraulika(tak jako¶ dziwnie podskakiwa³), ale to norma przy jeepe:PPP
Czyli teraz kolej na podsumowanie. Filmik móg³by byæ leprzy, gdyby by³ choæ ten jeden nowy stunt(to by byo co¶). Przy twoim kolejnym filmie postaraj siê wiecej czasu po¶wiecaæ na stuntowanie.
Ocena: 5/10(za LP)
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum