Wiek: 32 Dołączył: 6908 dni temu Posty: 1473 Skąd: WrocÂław
Punkty: 2727
Wysłany: 2007-07-14, 20:27 Spoosh Car Spawner
Witam, jako, ¿e z Ultimate Stunters Dannye's main.scm mia³em sporo k³opotów (g³ównie z map¹), postanowi³em poszukaÌ nowego spawnera.
Spoosh Car Spawner
Pozwala na spawnowanie dowolnej liczby pojazdĂłw.
Ostatnio siedziaÂłem na forum i zauwaÂżyÂłem, Âże Yama wypisywaÂł gÂłupoty w stylu "kod gry zapamiĂŞtuje tylko 2 pojazdy" i teraz Ci udowodnie, Âże tak nie jest.
Ten programik zapamiĂŞtuje kaÂżdy pojazd, nawet po Âśmiercie kaÂżdy pojazd ktĂłry spawnowaliÂśmy zostaje na mapie.
Wiek: 32 Dołączył: 6908 dni temu Posty: 1473 Skąd: WrocÂław
Punkty: 2727
Wysłany: 2007-07-14, 20:48
Znaczy ja sprawdzaÂłem w LC i mi dziaÂłaÂło ale tak to w LC uÂżywam Ultimate Stunters.scm bo tam mi nic nie psuje, a w VC z Ultimate Stunters.scm pojazdy zespawnowane po jakimÂś czasie znikajÂą... A w spooshu nie ma tego problemu
Wysłany: 2007-07-14, 20:56
Dogger napisał/a:
NIE WRZUCASZ SPOOSHDEMO DO FOLDERU LIBERTY CITY I URUCHAMIASZ GO... KLIKAJÂĄC IKONKE SPOOSHA
Po czym wyskakuje b³¹d. Nie jestem idiot¹... :roll:
Yama napisał/a:
Drool - wrzucasz ten plik z archiwum do folderu, gdzie masz zainstalowane VC-LC i klikasz dwa razy na niego. Wtedy Ci siĂŞ wszystko uruchamia ze Spoosh'em
Wiek: 32 Dołączył: 7119 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2007-07-15, 18:07
Ciekawy programik. Trzeba przyznaÌ, ze to przydatny" temat". ciekawi mnie tylko jedno: czemu on"trainer" nie usuwa zniszczonych aut? to trochê dziwne. by³o by git, gdyby to jakoœ usun¹Ì(stuntujesz, rozwalisz np packera i musisz go spychaÌ...)
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum