Wiek: 33 Dołączył: 6995 dni temu Posty: 906 Skąd: Jelenia GĂłra
Punkty: 2530
Wysłany: 2007-07-15, 20:52
:< :< :< :< :< PrzegioÂłeÂś,co ty odwalasz?,jak to nie wiedziales ?.Film jest ^$^%^% ,kolejny film z twojej produkcji robiony kilka dni...,za te szity moge postawic
1/10,wkurzyles mnie,nie odwalaj stuntu,jest o wielsze gorszy,a ciekawe,akurat jak pisales posta to zobaczyles ze moj film to Speed Way,zapewne wiedzailes o tym wczesniej.Przegioles :<:<
Edit:// Dobra bylem wkurzony,nastepnym razem nie rob tak!!,bo zobaczysz :/.Tak naprawde ,stunt nie jest dobry,ale widac poprawe,serio to jest 5-/10.
Wybaczam RAZ,ale jak zobacze cos w stylu plagiatu u ciebie to koniec.
Ostatnio zmieniony przez Michu 2007-07-15, 23:03, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 34 Dołączył: 7007 dni temu Posty: 165 Skąd: Âłona matki
Punkty: 2180
Wysłany: 2007-07-15, 22:00
Michu napisał/a:
akurat jak pisales posta to zobaczyles ze moj film to Speed Way,zapewne wiedzailes o tym wczesniej.Przegioles :<:<
wÂłaÂśnie Âże dopiero wtedy zobaczyÂłem , tak ogĂłlnie nie czytam postĂłw ani nic , ja tu tylko filmiki daje na ocenĂŞ a jak sprawdzam czy jest odp. to biorĂŞ "zobacz wszystkie swoje posty" i przechodzĂŞ od razu do mojego tematu
a czytam tylko ogÂłoszenia i tutki , tylko raz chyba wszedÂłem Âżeby Âżeby oceniĂŚ filmik innego usera
Wiek: 31 Dołączył: 7032 dni temu Posty: 520 Skąd: Vice City
Punkty: 10260
Wysłany: 2007-07-16, 11:56
Mhh chyba pobiÂłes rekord w 1 miesiac 7 solowekk zal... Nazwa sciagnieta nie wierze ci, ze dopiero zobaczyÂłes. MontaÂż kiepski napis fraps com i jakies migoczÂące gĂłwno matt[stunt] jest jak replay lol tricki stare wizete z wiekszych collabow i takie ktore wogule zal pisac 2/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum