Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Skamer
2010-09-18, 12:52
Reckoning
Autor Wiadomo¶æ
Dogger 
Postrach forum

Do³±czy³: 6909 dni temu
Sk±d: Wroc³aw

Punkty: 2727
Wys³any: 2007-08-29, 15:32   Reckoning

Witam.
Chcia³bym przedstawiæ wam moje ju¿ 3 Solo z Vice City, tym razem robione przez mniej wiecej 24 godziny. Sam by³em do¶æ zbulwersowany nag³ymi reformami w PKS'ie gdy¿ dopiero co do³±czy³em do tego teamu stunterskiego i odrazu musia³em robiæ szybkie solo, aby pozostaæ w wyborowym gronie najlepszych stunterów w Polsce...
Co ja bêdê du¿o gada³...
Reckoning

VIP|Mewka 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6858 dni temu
Sk±d: STM

Punkty: 1370
Wys³any: 2007-08-29, 16:15   

Pierwszy, jupi...

Spoko filmik Dogger jak na pierwsze 24h solo ;)
Pierwszy raz ocenie w ten sposób:

Plusiki:
Stunty
Monta¿
£adna praca kamer±

Minusiki:
Za wolny stuntfilm
Muzê s³ysza³em (ale to bardzo drobny minus, bo tylko raz w ma³o znanym filmiku)

Twój stuntfilm zas³uguje wg. mnie na 7+/10

>>Database<<

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7120 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
Wys³any: 2007-08-29, 16:37   

Dla mnie filmik jest bardzo zadowalaj±cy.

Stunty. Poziom Stuntów jest na wysokim poziomie bior±c pod uwagê, ¿e zosta³y zrobione w ci±gu 24 godzin. Bardzo cenie sobie 24h, ale solówki s± zawsze najlepsze. Tak dzieje siê nawet w przypadku tego filmu.

Monta¿: Tu mam problem, czy zosta³ on zrobiony w ci±gu 24 godzin, czy po za okresem. Jak w ci±gu \, to du¿y plus. Jedyny minus to to, ¿e prawie ci±gle(albo mo¿e siê mylê) dawa³e¶ ten sam efekt. Mianowicie ruszanie siê kamery na wszystkie strony...

Muzyka. Muzyka jest, jak dla mnie, niezbyt dobrym wyborem do tego filmu, ale có¿. Taki twój gust. Mogê siê myliæ...

TAK wiêc dam Ci zas³u¿on± ocenê 8/10 i jestem za tym, ¿e zda³e¶ (wiesz, co:P)

I dla moich przyjació³!

Tatar 
Aktywny amator

Do³±czy³: 7105 dni temu
Sk±d: Stare Kurowo

Punkty: 30
Wys³any: 2007-08-29, 17:04   

Kolejny film z VC, kolejna ocena, jak mniemam kolejny raz bêdê musia³ napisaæ co by³o ¼le, a co dobrze...

Zacznê klasycznie od stuntów, tak wiêc:
1. Stara miejscówka, dobre wykonanie (jak dla mnie 0)
2. Fajne stoppie, rzadziej u¿ywane, ale ostatnio takie co¶ gdzie¶ widzia³em, mo¿liwe, ¿e na GTAS (+0,5)
3. Starszy bump, mnie on nie zadziwi³ (nie wiem co daæ, wiêc nie dam nic)
4. Stare + krótkie (-0,5)
5. Fajny i nowszy trick (+1)
6. Stary i prosty, sam te¿ robi³em ten trick (0)
7. Proste BSM, zrobi³em je za drugim razem, za pierwszym infernus mi spad³... (-0,5)
8. Stara miejscówka, do¶æ poprawne wykonanie (0)
9. Stary bump (0)
10. Kolejny stary bump, coraz wiêcej zapychaczy... (0)

Ogó³em: 5,5/10

Monta¿ - jak dla mnie przez wiêksz± czê¶æ muzyka swoje a obraz swoje, nie by³o wlotów kamery w ¶ciany (bynajmniej ja takowych nie zauwa¿y³em), brak napisów koñcowych - ich zrobienie nie zajmuje wiêcej ni¿ 10-15 minut. Przej¶cia i u¿yte efekty by³y zastosowane do¶æ poprawnie, dlatego te¿ nie ujmê wielkiej ilo¶ci punktów.

Ogó³em: 7-/10

Muzyka - ko³ysanka? chcia³e¶ zrobiæ musical? Bardzo wolna nuta, mi przeszkadza³a (bardzo nielubie monotonii), gdybym ogl±da³ ten film o 23, b±d¼ pó¼niej jestem przekonany, ¿e pomóg³by mi zasn±æ...

Ogó³em: 4,5/10

Ocena ogólna - stunty jako-takie, za du¿o zapychaczy, monta¿ poprawny, muzyka mi siê nie spodoba³a, dlatego 5+/10 (¶redniak)...

Dogger 
Postrach forum

Wys³any: 2007-08-29, 17:08   

Muszê siê przyznaæ, ¿e nie stara³em siê montuj±c ten filmik... Montowa³em go oko³o 3 godzinki... Z t± kamer± to masz racjê :P zainspirowa³em siê filmem Drool'a i postanowi³em sobie poruszaæ kamer± :P niestety jak widaæ to w niektórych momentach by³o do¶æ wkurzaj±ce, ale mam nadziejê, ¿e pare z tych moich wariacji spodoba siê wam... Co do piosenki to jak dla mnie jest do¶æ dobra do filmu... Podczas, gdy szybko wybra³em t± piosenkê z prawie nieskoñczonego morza piosenek mojego taty...

Ahh tak... Znów wypowiedzia³ siê nasz mistrzu Tatar, który sam nie zrobi³, ¿adnego po¿±dnego filmu... Co do muzyki, to twój gust, w tym miejscu nie mogê siê z tob± k³óciæ, ale z tego co powiedzia³e¶ to wynika, ¿e mia³e¶ bardzo ciê¿kie dzieciñstwo skoro rodzice puszczali Ci takie ko³ysanki...

VIP|Michu 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6894 dni temu
Sk±d: Jelenia Góra

Punkty: 2530
Wys³any: 2007-08-29, 17:35   

Przestancie sie znów k³uciæ xP
Twoje 24/7 h Solo,zas³uguje na ocenkê
A) Stunty 7/10
B) Monta¿ 6+/10
C) Muzyka 6+/10
Jest to 24/7,wiec nie zawacham wystawic ocenki : 7+/10

Smajl 
Prawa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 6841 dni temu
Sk±d: Leszno

Punkty: 47422
Wys³any: 2007-08-29, 18:51   

Mi muzyka siê podoba³a. Wreszcie cos oryginalnego, a nie wrzaski. Muzyka nie byla az tak wolna, pozatym pasowa³a to klimatu stunt filmu. Montaz równiez ok. Zabawa z kamer± mi siê spodoba³a. Muszê powiedzieæ, ze stunty wygl±da³y super jak na 24h solo. £adnie wykanczales stunty stoppiem.

W 24 godziny zrobiles przyzwoity stunt film. Dlatego nalezy ci sie 7.

Kakarot
[Usuniêty]

Punkty: 47422
Wys³any: 2007-08-29, 19:06   

fajne stunty montaz tez dam 8/10

Streem 
Dziecko neo

Do³±czy³: 6888 dni temu

Punkty: 63862
Wys³any: 2007-08-29, 19:54   

Mi sie podoba³. Fajna muza, stunty.
Ciekawe intro

8+/10

"Google is the key"

VIP|Charnel 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6970 dni temu
Sk±d: mazowsze

Punkty: 11914
Wys³any: 2007-08-29, 20:11   

podziwiam to jak wy edytujecie te filmy xD ja siê pocê i mêczê i tak wychodzi s³abo xD

film bardzo fajny lecz muzyka ju¿ dawno mi siê przejad³a po jakim¶ filmie moose-(costam xD )

8/10 i bardzo dobry film jak na 24h solo xD

jak patrze na twój motor to mi smutno bo te¿ chce taki :545:

Ryan 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 6880 dni temu
Sk±d: ¯agañ

Punkty: 2940
Wys³any: 2007-08-29, 20:25   

Stunty 7/10
Muzyka 5/10
Montaz 7/10

Ogolem 7+/10

Dla fanów xP

Dogger 
Postrach forum

Wys³any: 2007-08-29, 20:47   

Dziêki wszystkim... Charnel, fakt, ten motor to chyba najlepszy skin jaki zrobi³em w mojej karierze... Ale robienie go by³o straszne... Powstawa³ on chyba z jakie¶ 5 godzin... Ale przynajmniej ja s±dzê, ¿e warto by³o tyle nad nim posiedzieæ...

Destin 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6881 dni temu
Sk±d: ¯ory

Punkty: 480
Wys³any: 2007-08-30, 01:08   

Cytat:
Ahh tak... Znów wypowiedzia³ siê nasz mistrzu Tatar, który sam nie zrobi³, ¿adnego po¿±dnego filmu... Co do muzyki, to twój gust, w tym miejscu nie mogê siê z tob± k³óciæ, ale z tego co powiedzia³e¶ to wynika, ¿e mia³e¶ bardzo ciê¿kie dzieciñstwo skoro rodzice puszczali Ci takie ko³ysanki...

Dogger mo¿e by¶ skoñczy³ zaczynaæ ¿e to tak nazwe "sapaæ" do tatara? Zachowujesz siê jak dziecko z przedszkola.My¶lisz ¿e jak jeste¶ w PKSie to Ci wszystko wolno? Mo¿e tatar troche gorzej od Ciebie stuntuje?Je¿eli nie chcesz ¿eby Tatar wypowiada³ siê nt. twoich filmów to mo¿e ... nie wystawiaj wogóle filmu?.. Jeste¶ ¯.A.£.O.S.N.Y

A co do filmu:
Nie znam sie na VC ale miejscówki stare.(3/10)
Monta¿ 4/10
Muzyka... Mam podobny gust do Tatara.Te¿ mi siê nie spodoba³a (2/10)
Ogó³em 5/10

DeadMan 
Maniak postów

Do³±czy³: 6867 dni temu
Sk±d: www.wroclaw.pl

Punkty: 26725
Wys³any: 2007-08-30, 10:34   

^ lizusek xP

Film fajny :)
Stunty 7/10
muzyka nie jest taka z³a ;) 4/10
Monta¿ 7/10

Dogger 
Postrach forum

Wys³any: 2007-08-30, 11:14   

Zacznijmy o paru do¶æ wa¿nych spraw... Po pierwsze ja nie "sapie" tylko mówie...
Ja wiem, ¿e jestem w PKS'ie, ale jestem te¿ pewny, ¿e oprócz mo¿liwo¶ci wej¶cia na forum tylko dla cz³onków to mi nie daje, ¿adnych dodatkowych praw, i ka¿dego traktuje na równi... Wiesz, ja nie zabardzo chcia³bym siê przechwalaæ, ale z tego co widze, to masz jak narazie 60 postów, i nawet nie wiesz, jak nasze k³ótnie siê zaczê³y...
Ja wcale nie twierdze, ¿e Tatar stuntuje gorzej ode mnie, wrêcz twierdze, ¿e jest do¶æ dobrym stunterem, ale zabardzo siê przechwala. Mówi, ¿e robi³ wiele trików, poznawa³ wiele s³aw z GTAS, i ¿e ma do¶æ spore do¶wiadczenie w stuntingu co nie jest prawd±...
Twierdzisz, ¿e zachowuje siê jak dziecko z przedszkola... Ciekawi mnie po czym to wnosisz, bo ja twój temat móg³bym stwierdziæ pare podobnych rzeczy... Naprzyk³ad skrót "nt." spróbuj poszukaæ w s³owniku jêzyka polskiego (je¶li wiesz co to jest) takiego skrótu, za³o¿e siê, ¿e nic powi±zanego z tym skrótem tam nie znajdziesz...
Zastanawia³em siê równie¿ po co oddzielasz litery s³owa "¿a³osny" kropkami ?
Co do oceny filmu to raczej nie bêdê nic mówi³, poniewa¿ ka¿dy ma swój gust...
Swoj± wypowied¼ mogê zakoñczyæ s³owami:
Nie S.A.P do mnie kiedy nie wiesz o co chodzi, a nawet je¶li wiesz to i tak jeste¶ ¯.A.£.O.S.N.Y

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: