Wiek: 33 Dołączył: 7336 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-08-26, 12:52 Confirmation
Jak wiadomo, aby pozostaÌ w PKS trzeba potwierdziÌ swoje cz³onkostwo wczeœniej zrobionym filmem b¹dŸ 'zlep¹ stuntów' (nawet wczeœniej u¿ytych). Ja postanowi³em takow¹ zrobiÌ. Jednak na monta¿ poœwiêci³em trochê wiêcej ni¿ pó³ godziny, a niektóre stunty by³y nowe. Dlatego postanowi³em daÌ wam mo¿liwoœÌ ocenienia go. Jednak pamiêtajcie - nie jest to stuntfilm, tylko ³adniej zmontowana zlepa, wiêc nie bierzcie jej na powa¿nie. Chcia³bym równie¿ z góry podziêkowaÌ Yamie, bez którego pomocy ten film nie mia³by miejsca. No, to czas na linki.
Wiek: 33 Dołączył: 6894 dni temu Posty: 906 Skąd: Jelenia GĂłra
Punkty: 2530
Wysłany: 2007-08-26, 12:55
Dobrze Drool ..,nie mam zbytnio czasu bo goniÂą mnie na dwĂłr,nie bĂŞde sie rozpisywaÂł.
MontaÂż: Jak na pĂłl godzinki,przyzwoity
Muzyka: GdzieÂś sÂłyszaÂłem ?,a moÂże nie ? nie wiem...
Stunty:Bardzo Dobre,ale niektĂłre ''tylko''? Âśrednie :P.
Co do tych rotacji,to nie wiem czy World Record,ja w SA bodajÂże miaÂłem Ponad 20k,ale to w SA .
Wiek: 34 Dołączył: 6942 dni temu Posty: 462 Skąd: JĂłzefĂłw
Punkty: 6240
Wysłany: 2007-08-26, 23:46
Ja teÂż ocenie , niedÂługo bĂŞdĂŞ musiaÂł daĂŚ mojÂą zlepĂŞ ale z SA ;/ , z VC mam za maÂło stuntĂłw :/ Film spoko , nie jest to Âżaden szczyt twoich moÂżliwoÂści montaÂżowych ani stuntowych ale jakoÂś ujdzie , masz u mnie 2/10
--Edit--
Jak czasem patrze na niektĂłrych lizuskĂłw to zdeczka mnie mdli
Wiek: 32 Dołączył: 6910 dni temu Posty: 1473 Skąd: WrocÂław
Punkty: 2727
Wysłany: 2007-08-27, 14:21
Fajne zabawy kamer¹ :P bardzo ³¹dny monta¿ i kradziona piosenka :P która by³a w Seqtion II i s¹dzê, ¿e o tym wiedzia³eœ :P 8/10.
Pare starych stuntĂłw....
Wysłany: 2007-08-29, 11:30
film fajny lecz mogÂłeÂś wybraĂŚ innÂą piosenkĂŞ bo ta juÂż byÂła w filmie Doggera stunty trochĂŞ ligowych trochĂŞ z rampage i ten rekord, to mnie zdziwiÂło bo np. Daffy w kamikaze zrobiÂł 3x wyÂżej niÂż ty i nie wiem czy to byÂł world record
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum