Wiek: 33 Do³±czy³: 6894 dni temu Posty: 906 Sk±d: Jelenia Góra
Punkty: 2530
Wys³any: 2007-10-20, 21:03
L O L 17 MB,szybki Dling
Duzo stuntów by³o starych,ale niektórych nigdzie nie widzia³em,bardzo dobre graby,i niez³e grindy ...
Ogó³em nie jest zle,monta¿ spox,jakie¶ tam zgranie by³o,muzyka-nie lubie Rammsteina .
Stunty to najwa¿niejsza czêsc tego filmu,a reszta przecie¿ ma³o siê liczy.
A wiêc zas³u¿ona ocenka : .
7/10
Ostatnio zmieniony przez Michu 2007-10-20, 21:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Film ma dobry poziom lecz nie przyci±ga uwagi.
Sporo w filmie widaæ grindów z czego najlepszy jest double grind (stary, ale jest).
Inne triki te¿ trzymaj± poziom lecz trudno wy³apaæ jakie¶ awesomy.
Monta¿: Prosty jak cep. Ma to plusy i minusy z czego teraz chyba taki styl nie jest dobrze odbierany jak wcze¶niej.
Muzyka: Nie lubiê tego gatunku :/ ale czasem jest zgranie.
Ogólnie: 6/10
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Wiek: 32 Do³±czy³: 7120 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2007-10-21, 18:11
Yama. Te z³e czasy przemin±... Za nied³ugo, to PKS pewnie bêdzie znany z VC, a nie z SA ;p
Co do filmu. Niestety. Nie napiszê d³ugiej recenzji, poniewa¿ teraz przechodzê co¶ w rodzaju depresji, ale to jest ma³o wa¿ne. Film Bardzo mi siê podoba³. by³o w nim widaæ w miarê dobry monta¿ (choæ w 1 stuncie taxi lekko zdenerwowa³o mnie to ci±g³e powtarzanie ujêæ...), który by³ dopasowany do piosenki, która niezbyt mnie zadowoli³a. Niezbyt pasowa³ mi tu Ramstein, ale to nie jest najwa¿niejsze... JAk wiadomo, stunty by³y, jakie by³y. Bardziej znam siê na SA, ni¿ na VC, ale przyznam, ¿e "zachwyci³y mnie" Tak wiêc 8/10. Brawo, Dark!
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 32 Do³±czy³: 6909 dni temu Posty: 1473 Sk±d: Wroc³aw
Punkty: 2727
Wys³any: 2007-10-21, 20:34
Có¿, widzia³em niestety same stare stunty... Ale pare rzeczy spowodowa³o, ¿e nie wy³±czy³em tego filmu w po³owie. A wiêc, wpad³em na my¶l, ¿e gdyby wyci±æ z tego filmu wszystkie stunty oprócz grab'ów to wyszed³ by naprawdê niez³y Grab Movie.
Polskie napisy w outro... To ju¿ nie te czasy, wszêdzie powinnien byæ ju¿ jêzyk ang.
Co do monta¿u, to ani nie by³ dobry, ani nie przeszkadza³ w ogl±daniu.
Ogólnie :
7/10
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum