Wiek: 32 Dołączył: 7117 dni temu Posty: 710 Skąd: jesteÂś ?
Punkty: 265
Wysłany: 2008-01-27, 20:50 Car Bump's Video Tutorial
Wiele osób na MP pyta siê mnie "Jak zrobiÌ car bumpa ???", aby za ka¿dym razem nie t³umaczyÌ wszystkiego od nowa postanowi³em zrobiÌ video tutorial, jest to pierwsza czêœÌ projektu "Tutorial". W drugiej czêœci wyst¹pi Raziel a bêdzie to tutorial tak¿e o car bumpach, ale przy u¿yciu MTB.
Punkty: 5065
Wysłany: 2008-01-28, 00:26
Metoda jest banalna. Wystarczy troszkĂŞ ogrania i precyzji.
A co do tuta, to niepotrzebnie go tak zciemniaÂłeÂś, przez co byÂł maÂło czytelny pod koniec.
Wiek: 32 Dołączył: 7216 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2008-01-28, 15:13
NiezÂłeee Jednak, kiedy bĂŞdzie film, w ktĂłrym ja stuntuje, bĂŞdzie zenada.pl Trudno byÂło mi zrobiĂŚ stunty na poziomie w ciÂągu 4 godzin metodÂą, ktĂłrÂą nigdy nie stuntowaÂłem. W kaÂżdym razie. Bardzo fajny tutek, ktĂłry bardzo nawet przybliÂżyÂł ta metodĂŞ. Mam teÂż propozycje. MoÂże zaÂłoÂżyÂłby ktoÂś konto na YT, w ktĂłrym dawalibyÂśmy te tutki? Taki tylko pomysÂł...
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Nie no Fire Dragon tut Âświetny a i jestem za propozycjÂą ~PKS|Raziel bo sam bym chciaÂł siĂŞ poduczyĂŚ ale samochodami ;p Ale i tak wielkie dziĂŞki tutek po polsku i wymiata ;p
Wiek: 32 Dołączył: 7117 dni temu Posty: 710 Skąd: jesteÂś ?
Punkty: 265
Wysłany: 2008-01-28, 20:26
Michu, mogĂŞ daĂŚ repkĂŞ, wiem Âże to wyglada jakbym przyÂśpieszyÂł w powietrzu, ale to przez to ze jak nagrywam mam stunty FPS 10-20-15-32-10 itd. Potem to przyÂśpieszam w Vegasie i jest spoko JeÂśli tak ciĂŞ to razi, mogĂŞ daĂŚ repke (GG)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum