Punkty: 270
Wys³any: 2006-05-12, 23:24 Liberty Project 2
Nie chce mi siê tu du¿o pisaæ ;] Skoro ju¿ jestem w PKSie to wypada napisaæ tu co¶ o swoim filmie, ytak wiêc czytaæ to co nie¿ej i ¶ci±gaæ!!! Aha - nie zapomnijcie o ocenie Nie kopiowa³em ca³ego posta na GTAFilms, ale co nieco tu jest:
"¦WIAT BobeX'a W LICZBACH":
Czas, jaki poch³on±³ monta¿: ok. 26 godzin
Czas po¶wiêcony na upload obydwu wersji: ok. 7,5 godziny
Liczba zwiech WMM podczas monta¿u: ok. 20
Rozmiar materai³u wykorzystanego do monta¿u: 216 MB (bez kompresji klipów ok. 3 GB)
D³ugo¶æ materia³u przeznaczonego do monta¿u: 13min 10s
)()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()(
Wiek: 35 Do³±czy³: 7291 dni temu Posty: 300 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 5780
Wys³any: 2006-05-13, 14:47
moja ocena 9/10
Fajne tricki, ca³kiem dobra muzyka. Szkoda tylko , ¿e wiele tricków zrobionych jest na prawie zdezelowanych wozach. Nienajlepsza jest te¿ jako¶æ obrazu - ale jak to "kto¶ kiedy¶ powiedzia³" najwa¿niejsze s± tricki - a te s± na wysokim poziomie.
_________________ Talk, it's only talk
Arguments, agreements, advice, answers,
Articulate announcements
It's only talk
Wys³any: 2006-05-13, 15:32
Do pobrania jest tez wersja HQ, wiêc je¶li ¶ci±gn±³e¶ wersjê Low, to nie mo¿esz narzekaæ na jako¶æ;] Wozy s± zdezelowane, bo chcia³em, ¿eby niektóre triki by³y z pal±cymi siê wozami. No ale ocenka i tak wysoka, "tanks"
Wiek: 35 Do³±czy³: 7291 dni temu Posty: 300 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 5780
Wys³any: 2006-05-13, 20:31
¶ci±ga³em hq wersjê. mo¿e to monitor mi siê psuje:) w ka¿dym razie przyjemnie siê ogl±da³o.
A mi imponuje, ¿e mo¿na robiæ tricki ( i to jakie) w gta3. Jako¶ nigdy nie wyobra¿a³em sobie, ¿e mo¿na tam robiæ stunta. A jednak da siê. Bobex, móg³by¶ daæ linka do pierwszej czê¶ci liberty project? Bo z chêci± bym sobie obejrza³.
_________________ Talk, it's only talk
Arguments, agreements, advice, answers,
Articulate announcements
It's only talk
Wys³any: 2006-05-14, 10:08
Golabek
Nie obra¿am siê o takie co¶;] Ka¿demu mo¿e siê podobaæ co¶ innego. Ja np nie cierpiê seriali z SA
Kanosh
No to mo¿e przxez to, ¿e gra³em na 640x480x16, ¿eby nie by³o ¶cin Tak, ludzie. W dzisiejszych czasach im kto¶ m³odszy tym ma lepszego kompa ;(
A linki dam jkak mi Patyk przy¶le, bo nie wiem, ale nie wiem, czy jeszcze s± aktywne...
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2006-05-14, 12:26
Film bardzo mi siê podoba³, chocia¿ nie mia³ takiego klimatu, jak pierwsze "Liberty Project". Mo¿e na trickach w GTA3 siê nie znam ale w GTA SA takich tricków bym nie potrafi³ zrobiæ. Tricki by³y super, a p³on±ce pojazdy obracaj±c siê w powietrzu dodaj± efektu wiêkszo¶æ efektów bardzo pasowa³a do filmu, a efekty dobrze wygl±d±³y w filmie i dodawa³y klimatu do filmu, chocia¿ drugi utwór trochê nie pasowa³ do pierwszego, ale muzyka ogólnie mi siê podoba³a. Ca³y film by³ ciekawy i nie pozwala³ siê nudziæ.
A jednak Mowie Maker nadaje siê do stuntfilmów, a monta¿ jest tego dowodem .
Zas³u¿y³e¶ na 10/10 :brawo:
Wys³any: 2006-05-20, 14:38
NO dziêki gesior7 juz my¶la³em, ¿e zapomnia³es zedytowac posta.. Ale dobrze, ¿e w koñcu jest recka jaka¶ nowa;] Nastêpny bêdzie w VC albo w SA. A narazie to bêdê æwiczy³ triki do SAUSAGE'a, wiêc kolejnego gdzie sw wakacje chyba mo¿ecie siê dopiero spodziewaæ.
Wiek: 32 Do³±czy³: 6908 dni temu Posty: 1473 Sk±d: Wroc³aw
Punkty: 2727
Wys³any: 2007-07-21, 20:34
Napisa³e¶ "Skoro ju¿ jestem w PKS'ie", ale ty nie jeste¶ w PKS'ie...
Jak ja da³em logo PKS'u do mojego filmu to wszyscy siê do mnie przyczepili, a Ty napisa³e¶, ¿e jeste¶ w PKS'ie a w nim wcale nie jeste¶... :/
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum