Moj drugi film stunterski. Robilem go wbrew nie najwyzszemu poziomowi jaki na nim zaprezentowalem dosc dlugo...
Link: http://youtube.com/watch?v=ctcpVBqnz1o
Wiek: 33 Dołączył: 6894 dni temu Posty: 906 Skąd: Jelenia GĂłra
Punkty: 2530
Wysłany: 2008-03-15, 23:13
WiêkszoœÌ stuntów stara, co z góry nie wró¿y u mnie dobrej oceny. ChoÌ niektóre tricki nawet mi siê podoba³y, all'a ten Triple cabbie bost corevil'a :P.
MontaÂż - bleh. A napisu ''Danio'' to wiĂŞkszego nie mogÂło byĂŚ, Ja nie wiem co wy widzicie w tych wielkich napisach, moÂże to widzicie, bo w maÂłych nic nie widzicie (xP).
Muzyka, nie haÂłasujĂŞ teraz, bo goÂście ÂśpiÂą - ale nie przypadÂła MI (pamiĂŞtaj, Âże mi) do gustu.
Wiek: 33 Dołączył: 6958 dni temu Posty: 40 Skąd: Sosnowiec
Punkty: 750
Wysłany: 2008-03-15, 23:55
No tio tak:
Stunt: ByÂły stare, lecz paru nie widziaÂłem w Âżadnym filmie i byÂły na dobrym poziomie +
MontaÂż: Kiepski, coÂś kombinowaÂłeÂś z efektami ale nie bardzo wyszÂło -
Muzyka: Kocham skillet wiĂŞc wiesz +
KreatywnoœÌ ca³ego filmu: Nic nowego, nic nie pokaza³eœ co mog³o by zaciekawiÌ -
6/10 gÂłownie za stunty
PS. JakaÂś nowa tradycja nastaÂła, Âże w kaÂżdym filmie guestem jest Danio ;d?
Punkty: 480
Wysłany: 2008-03-16, 12:26
No có¿. Film za bardzo nie zachwyca³. Podoba³y mi siê boosty. Ten grind infernusem to tylko i wy³¹cznie przypadek. Có¿.
Stunty: 6/10
MontaÂż 5/10 nie zachwycaÂł.
Muzyka 8/10 PasowaÂła, nie byÂło zgrania.
Ogó³em 6,5/10 Powodzenia w next produkcjach..
Wiek: 32 Dołączył: 7120 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2008-03-16, 16:20
Danio - ty to masz szczĂŞÂście. Prawie w kaÂżdym filmie guest TeÂż tak chce...
NIe mam zbytnio czasu, aÂżeby opisywaĂŚ dokÂładnie caÂły film. TrochĂŞ krĂłtka ocenka bĂŞdzie
Stunty. WiêkszoœÌ by³o starych, jednak na œrednim poziomie. Jaki by³ najlepszy stunt? Grind 2 wallride 2 grab. ten boost Core nie jest najtrudniejszy, sam chcia³em go zrobiÌ do TD 2, ale nie mia³em ju¿ na to czasu. Danio pokaza³ dobre stunty, co zreszt¹ jest teraz codziennoœci¹.
MontaÂż: A, taki sobie. Nie najgorszy.
Muzyka. Tu bym daÂł inne utwory, ale to zaleÂży od montujÂącego.
Czyli ogó³em 7/10.
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum