ChiaÂłem wam zaprezentowaĂŚ nowÂą ÂśmiesznÂą metodĂŞ stuntigu... WpadÂłem na niÂą niedwano przez przypadek. Mowcie co o niej myÂślicie... Wiem Âże nie jest trudna ale to zawsze coÂś nowego ^^
I to nie "nowa" metoda, tylko doœÌ stara, choÌ pewnie ktoœ jeszcze o niej nie wie. Dobre do krêcenia jackass albo parkour. Do stuntingu nie polecam. Za prosta.
Wiek: 33 Dołączył: 7440 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2008-03-17, 09:39
Ech... oczekiwaÂłem od Was wiĂŞcej bÂłyskotliwoÂści. To, co on zaprezentowaÂł moÂże nie moÂżna nazwaĂŚ stuntem, ale nie pomyÂśleliÂście moÂże o moÂżliwoÂści bumpa od takiego motoru?
Wiek: 31 Dołączył: 6895 dni temu Posty: 368 Skąd: siĂŞ biorÂą spamboty?
Punkty: 154
Wysłany: 2008-03-17, 10:03
No... ja teÂż o tym myÂślaÂłem >.< To siĂŞ od razu kojarzy z CSMami w Vice City... MoÂże dla weteranĂłw z GTAS to nic nowego, ale od dawna nie widziaÂłem stunta zrobionego przy uÂżyciu tej metody.
No metoda doœÌ stara raz mi siê nie chcia³ odczepiÌ od cha³upki ale bumpa powiem ci drool ¿e ciê¿ko zrobiÌ od tego to znaczy ¿eby tak gdzieœ sensownie dolecieÌ ;/, przynajmniej mi siê jeszcze nie uda³o , mo¿e komuœ sie przyda.
Wysłany: 2008-03-17, 13:51
Drool napisał/a:
Ech... oczekiwaÂłem od Was wiĂŞcej bÂłyskotliwoÂści. To, co on zaprezentowaÂł moÂże nie moÂżna nazwaĂŚ stuntem, ale nie pomyÂśleliÂście moÂże o moÂżliwoÂści bumpa od takiego motoru?
ja myslalem o tym dzis rano,kiedy to zoabaczylem,mialem nawet wyprobwasc czy da sie z tego jakis bump zrobic.
Wiek: 33 Dołączył: 6998 dni temu Posty: 906 Skąd: Jelenia GĂłra
Punkty: 2530
Wysłany: 2008-03-17, 14:58
ChciaÂłem tylko spytaĂŚ. Czy ten motor po ''dotkniĂŞciu'' go spada, czy jest ''przylepiony'', bo jeÂżeli to drugie to nawet ciekawe, jeÂżeli to 1, to do niczego to nikomu nie potrzebne .
Wiek: 32 Dołączył: 7224 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2008-03-17, 15:12
Michu napisał/a:
ChciaÂłem tylko spytaĂŚ. Czy ten motor po ''dotkniĂŞciu'' go spada, czy jest ''przylepiony'', bo jeÂżeli to drugie to nawet ciekawe, jeÂżeli to 1, to do niczego to nikomu nie potrzebne .
Jesli to pierwsze, to jest tak, jak z "benagle bump". Za kaÂżdym razem musisz od nowa ustawiaĂŚ. Za to kocham stunting... Jednak bardziej wole tego typu bump w wydaniu "od monstera". Szkoda, ze okazaÂło sie, ze jest to "stare", ale doceniam chĂŞci.
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Metoda ,jest stara co do mo¿liwoœci zrobienia bump'a dziêki temu w¹tpiê w powodzenie,poniewa¿ przylepnoœÌ motoru do œciany nie jest zbyt mocna,je¿eli komuœ siê uda gratulujê.
"metoda" o ile nie mo¿na j¹ tak nazwaÌ (mnie bardziej pasowa³o by s³owo bug gry). Jest bardzo stara. Bumpa od pojazdu da siê zrobiÌ lecz jest to jednorazówka dlatego te¿ ten b³¹d widziany jest jako wykoùczeniówka jakiegoœ kombo a nie jako metoda.
tak odczepia siĂŞ za kaÂżdym walniĂŞciem chyba Âże jest jeszcze tak sposĂłb nieraz da sie go dobrze wbiĂŚ i siĂŞ nie odczepia ale to musisz wtedy zrobiĂŚ z skoku jakiegos prĂłbowane jak zjeÂżdÂżasz jak on powiedziaÂł to przy bumbie za kaÂżdym razem spada a jak wskoczysz to wytrzyma 2 bumby nieraz wiĂŞcej i spada
Wiek: 32 Dołączył: 7125 dni temu Posty: 710 Skąd: jesteÂś ?
Punkty: 265
Wysłany: 2008-03-18, 14:37
To jest tak stare, Âże ja jak zaczynaÂłem to w ten sposĂłb robiÂłem Air Graby (1,5 Roku temu). Bump od tego nie da prawie nic chyba, Âże ktoÂś chce zrobiĂŚ Rotation 2 Grind wtedy moÂże byĂŚ fajnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum