Wiek: 33 Dołączył: 6726 dni temu Posty: 221 Skąd: GdaĂąsk
Punkty: 1070
Wysłany: 2008-03-25, 15:53 Delight
Time Limited Collab miedzy mna a Solozzem, nie oczekujcie jakis owned stuntow, poniewaz byly one robione w ÂświĂŞta i nie bylo zbyt wiele czasu http://pl.youtube.com/watch?v=KvlWDdj87PM
Wiek: 33 Dołączył: 6894 dni temu Posty: 906 Skąd: Jelenia GĂłra
Punkty: 2530
Wysłany: 2008-03-25, 15:55
Wow, takie filmy oglÂąda siĂŞ z przyjemnoÂściÂą, na prawdĂŞ. DopatrzyÂłem siĂŞ jednego starego stunta, reszta nowych byÂła na prawdĂŞ dobra i pomysÂłowa. Ostatni taxi boost na prawdĂŞ piĂŞkny . ChÂłopaki siĂŞ spisali i nie ma co duÂżo gadaĂŚ.
8/10.
Ostatnio zmieniony przez Michu 2008-03-25, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 33 Dołączył: 6733 dni temu Posty: 564 Skąd: WaÂłbrzych
Punkty: 13387
Wysłany: 2008-03-25, 16:03
2nd + edit
do ostatniego stunta Danio miaÂł lekkÂą przewagĂŞ lecz ten b00st byÂł pierwszym ktĂłry mi siĂŞ naprawdĂŞ spodobaÂł :E
Stunty dania 8
Stunty Solloza 8-
MontaÂż 7
Muza 10-
ogó³em 8 !
ps. FajnÂą laskĂŞ macie w avatarze
Wiek: 39 Dołączył: 6677 dni temu Posty: 665 Skąd: Bartoszyce
Punkty: 511
Wysłany: 2008-03-25, 16:12
Jak pozwolicie, mogĂŞ full review?
OgĂłlnie : Film nie jest zÂły, podobaÂł mi siĂŞ po czĂŞÂści. Intro i Outro mi siĂŞ tam niepodobaÂło. Intro takie sobie. A outro, jakieÂś takie nie estetyczne. 8/10
1. DANIO = Nie jest zÂły, Âładny lot. Land teÂż nie jest zÂły. +
2. SOLOZZO = Mhm, kiedyyyÂś to robiÂłem i byÂł mĂłj best. Stare. -
3. DANIO = Tu siĂŞ nawet nie wypowiadam. +
4. SOLOZZO = Ehh, dziwnĂŞ, ale fajnĂŞ. +-
5. DANIO = MoÂże byĂŚ, ale lepsze by byÂło faggio +-
6. SOLOZZO = Fajny lot, lecz.. +-
7. DANIO = Ten SL przypadÂł mi do gustu! +
8. SOLOZZO = Nie jest zÂłe. +
9. DANIO = MogÂło byĂŚ do outro. -
10. SOLOZZO = Nie powiem, Âże jest zÂłe. +-
11. DANIO = To mi siĂŞ akurat podobaÂło DG. +
12. DANIO = Fajny lot, fajny land. +
13. SOLOZZO = Mhm, to jest piĂŞkne! ++
NaprawdĂŞ Âświetny film, bardzo dobre stunty i do tego jeszcze time limited
Stunty - 8+/10 bardzo mi siĂŞ podobaÂły.
MontaÂż - 7/10 niektĂłre efekty nie byÂły zgrane z muzyka :P
Muza - przypadÂła mi do gustu, 8/10
o ludzie teraz jestem szczĂŞÂśliwy i dobrze oceniam mam 150 fps w gta sa xDDD ( jak ja kocham moja karte graficznÂą i rameczki jeszcze dokupie 2 gb i bd miaÂł 200 a mi gra [cenzura]* )
motaÂż : miodzio bardzo dobrze zgrany z muzyka 9/10
music : fajniutka tylko na outro mi sie nie podobaÂła 7/10
stunty : no wiekszoœÌ nowa chyba wszytkie albo mi sieprzewidzia³o ze juz jednego widzia³em :P 9-/10
Bardzo dobry film. MontaÂż na poziomie, w chyba jednym miejscu kamera wpadaÂła w Âściane.
Muzyka mi siĂŞ podobaÂła, dobry klimat. Stunty bardzo dobre.
OgĂłlnie: 8+/10
Film jak na 14h jest wyÂśmienity.Jak juÂż ktoÂś wspomniaÂł byÂła jednak widoczna lekka przewaga Dania,ale nikt nie zawiĂłdÂł.MontaÂż byÂł ciekawy,nie byÂło tam zbĂŞdnych efektĂłw w trakcie stuntu,co powodowaÂło Âże przejrzyÂście byÂło.Muzyka mi siĂŞ niezbyt podobaÂła,jak dla mnie to za duÂże ,,darcie ryja" ale fajnie siĂŞ wpasowaÂła w klimat filmu.
Oceny:
Stunty Danio: 8-/10
stunty Solozzo 7+/10
montaÂż : 8/10
OgĂłlnie 8/10
Solozza, to widaĂŚ, Âże szybko sie uczy stuntu i bĂŞdÂą z niego ludzie. Muzyka nie byÂła zÂła, znajÂąc gust Dania, ta mi odpowiadaÂła :P . Outro Âładne, szkoda tylko, Âże nie byÂło jakichÂś wpadek, etc. O, i nawet dostaÂłem podizĂŞkowania (nie wiem za co :P ).
8/10
Wysłany: 2008-03-25, 20:44
kurka na 14 h naprawde sie postaraliscie barÂłdzo mi sie podobalo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum