Punkty: 4510
Wysłany: 2008-04-27, 19:39 Brushes
Cytat:
"Wielki" maÂły 4o godzinny collab. Co tu wiĂŞcej pisaĂŚ? DziĂŞki chÂłopaki? Nie, raczej nie. A wÂłaÂściwie, pozwolĂŞ sobie na historyjkĂŞ.
ZgadaÂłem siĂŞ z Hotem, napisaÂłem tematy, nagraÂłem stunty, zmontowaÂłem w 4 godziny i zrenderowaÂłem na gorszej jakoÂści (problemy z kompresjÂą). Dlingu nie bĂŞdzie, bo nie chcecie wiedzieĂŚ, ile waÂży ten film...
Wiek: 32 Dołączył: 6908 dni temu Posty: 1473 Skąd: WrocÂław
Punkty: 2727
Wysłany: 2008-04-27, 19:52
3rd...
Pierwsze wraÂżenie, straszna ramka... Jedziemy dalej...
O mĂłj kochany przenajÂświĂŞtszy boÂże ! Co za muzyka !
Przy zaÂłoÂżeniu, Âże to montaÂż w 4H to jest Âśrednio...
Problem przy kompresji ? Powiedz jaki, to pomogĂŞ. Bo zauwaÂżyÂłem, Âże oprĂłcz G7 to tylko ja uÂżywam starej sprawdzonej metody Daffy'ego...
Stunty caÂłkiem niezÂłe, tyle, Âże wszystkie stare, chociaÂż oczywiÂście to 24 h, wiĂŞc ok...
OgĂłlnie
7/10 - ÂŚredniak
Wysłany: 2008-04-27, 20:08
To ca³kiem normalne, ale nie ma opcji, ¿ebyœ prosto z Vegas'a uzyska³ dobr¹ jakoœÌ o normalnej wadze... Musisz u¿ywaÌ metod kompresji. Polecam Ci kompresjê Daffy'ego - Lame coœtam... Znajdziesz na forum (przet³umaczone przez G7)...
Wysłany: 2008-04-27, 20:10
Dogger, 4h movie...
Co do filmu, to dosyĂŚ szybko, ale konkretnie opisze .
Muza: nie podobaÂła mi siĂŞ i nie pasowaÂła, choĂŚ to rzec wzglĂŞdna.
MontaÂż: zgrany nawet do tej dziwnej muzyki, w przeciwieĂąstwie do niej nawet mi siĂŞ podobaÂł .
Stunty: ogó³em równy poziom, czyli œrednio-s³aby, najlepiej wypadli Raziel i Koza.
ÂŚrednio na jeÂża, niektĂłre stunty fajne, chyba najlepiej wypadli KOZA i ErGud (fajny grind tym ciĂŞÂżkim SUVem). Najbardziej spodobaÂło mi sie, Âże mĂłj stunt jest ostatni (joke)
Wiek: 33 Dołączył: 6732 dni temu Posty: 564 Skąd: WaÂłbrzych
Punkty: 13387
Wysłany: 2008-04-27, 22:16
przerwy co 2 sek na ok. 6 sek
szczerze powiedziawszy to myÂślaÂłem Âże wam siĂŞ moje [cenzura] te grindy spodobajÂą ale trudno :P
TO CO NAPISAÂŁEM WYÂŻEJ CHCIAÂŁEM NAPISAĂ PO MOICH 2 STUNTACH, ALE TYCH DWĂCH GRINDĂW SIĂ NIE DOCZEKAÂŁEM
R*God coÂś ty narobiÂł, to byÂłyby best tricki filmu
ogó³em to i tak myœlê ¿e jak na 4h to daliœmy radê, moje 2 by³y s³abe, bo mia³em 2 lepsze, ale jak wy¿ej wspomnia³em - nie wykorzystane
do rzeczy:
stunty - 7
muza - ver bez muzy nie oceniam
montaÂż 7
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum