Wiek: 33 Do³±czy³: 6769 dni temu Posty: 564 Sk±d: Wa³brzych
Punkty: 13387
Wys³any: 2008-05-19, 20:47 Far Behind
Otó¿ du¿o czasu minê³o od mojego pierwszego filmu, ale nadszed³ czas na drugi. Pocz±tkowo s± stunty stare, z 2007 roku, kiedy zaczyna³em swoj± przygodê ze stuntingiem... by³em '¶wie¿y' ale nawet daj± radê. Montowa³ Downight, za co mu dziêkujê, choæ nikt nie wie ile tak naprawdê by³o rozmów typu " ty... w [cenzura] lecisz, mia³e¶ wydaæ tydzieñ temu" itp. ale i tak wielkie dziêki i GJ bejbi :* ... Mimo ¿e stunty nie s± zbyt dobre, to chocia¿ monta¿ 'podniesie' poziom mojego filmu.
Prosi³bym o szczere oceny, ale nie chce oceny mojej osoby(bo wiem ¿e parê sprzeczek na tym forum spowodowa³em, za co mi przykro), lecz stunty, monta¿, muzykê.
Pocz±tkowo chcia³em daæ ten film jako audycjê do SS, ale wyszed³em 'gorzej' ni¿ my¶la³em, teraz mam zamiar albo skoñczyæ ze stuntingiem, albo wydaæ film 'wszystko inne'.
W ka¿dym razie przejdê do rzeczy, a raczej linku:
Punkty: 40
Wys³any: 2008-05-19, 20:48
No có¿ ... 3:02 to stunt , którego w³a¶nie mia³em na SOTM , no ale cu¿ kto pierwszy[...].
A tak wogóle film najs. Stunty niektóre, stare a nie które przejd± przez gard³o.
Muzyka w sam raz dopasowana do stuntfilmu.
A o monta¿u nic dodaæ, nic ujaæ nie ma to tak montuje 'downight' lub 'NN' Powodzenia w nastêpnych solówkach. !
Wiek: 33 Do³±czy³: 6929 dni temu Posty: 906 Sk±d: Jelenia Góra
Punkty: 2530
Wys³any: 2008-05-19, 21:05
Mój uczeñ . £adnie, ³adnie, ³adnie. Monta¿ chyba wszystko nadrobi³ . Down(ight) siê spisa³ nie¼le . £adnie intro ³adne outro i co najwa¿niejsze MAIN. Stunty, no mo¿e nie najlepsze, ¿aden mnie nie zaskoczy³. Ale by³o nie¼le. Muzyka - mam od dawna na kompie, t± z MAIN oczwi¶cie. Nie przypad³a mi do gustu.
Ja mogê daæ tak od siebie
7/10
Dla dobrego kolegi ViRuSka :P.
Film polecia³ do ulubionych!
Niezbyt mi siê podoba³o Stunty niby nowe, ale ich poziom nie zawsze zadowala³ :P Monta¿ - najlepszy element filmu, piêknie intro & outro, no i oczywi¶cie main . Muzyka chyba by³a ju¿ gdzie¶ u¿yta :P.
Punkty: 1070
Wys³any: 2008-05-19, 21:22
Stunty: No co¿, nie zachwycaly, bylo troche nowych, ale byly one w wiekszosci sredniawe. Dam za ta czesc 7-/10
Montaz: Osobiscie nie lubie stylu Downighta, ale jako iz sie postaram dam 8-/10
Muzyka: Nie dosc ze stara to jeszcze suxxx0r ;( 4/10
Mi sie osobiscie podobalo tak w kit, za film dam 7/10
Kto powiedzia³ ¿e Dogger i NN jest najlepszym monterem myli³ siê
nie bêde dawa³ ocen tylko opiszê... siedzia³em spokojnie i du¿o mnie nie poruszy³o lecz i tak daj± rade i monta¿ do tego wszed³ piêknie... my¶le ¿e zrobi³ bym taki lecz na moj± solówke poczekali by¶cie jeszcze oko³o 5 miesiêcy :P muzyka nawet fajne kole¶ stopniowo dar³ mordê ogulnie to dodaje do ulubionych :P
a pozatym na pocz±tku kiedy¶ ... my¶la³em ze downight zmieni³ nick na Virus i mia³em do ciebie szacun ale to dawno :P
Punkty: 1370
Wys³any: 2008-05-20, 07:54
Huh, nareszcie siê doczeka³em tego solo ViRuS'a. Efekt jest zadawalaj±cy dla mnie
Muza: Dani0 mówi, ¿e u¿yta a przyznam siê, ¿e nigdzie jej nie s³ysza³em, w zasadzie nie pamiêtam, ale i tak bardzo pasowa³a, najwa¿niejsza w main. 8/10
Monta¿: Downight spisa³ siê bardzo dobrze. Choæ tak naprawdê wolê czyst± edycjê, bez tylu efektów, ale edytor ³adni wszystko zgra³ i dobrze siê ogl±da³o. S±dzê, ¿e kiedy¶ ju¿ co¶ montowa³e¶ tylko z innej gry, widaæ, ¿e znasz siê na rzeczy. Monta¿ bardzo dobry 8+/10
Stunty: Wiêkszo¶æ nowych, choæ nie zawsze na poziomie. By³o te¿ parê staroci, ale ze znanych filmów. Poziom by³ dobry i ogó³em stunty mi siê podoba³y. Najlepiej zaprezentowa³ siê chyba farming w LS. Podoba³a mi siê równie¿ wiêkszo¶æ stuntów autkami. GJ 7+/10
Wiek: 37 Do³±czy³: 7345 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2008-05-20, 10:38
Muszê przyznaæ, ¿e wszystkie stanty s± super. S± na poziomie, s± oryginalne, ale przede wszystkim s± dobrze wykonane. L±dowanie zawsze jest bardzo dobre.
Najbardziej urzek³o mnie wykonianie filmu, jest wykonany naprawdê profesjonalnie, ale tu niestety jedna uwaga (tylko jedna): Film jest zbyt ciemny. Trudno mi by³o co¶ zauwa¿yæ na filmie. Wystarczy³o lekko podkrêciæ jasno¶æ, ostro¶æ, gamma.
Co do muzyki, to nie jest najwa¿niejsza kwestia, aczkolwiek, jest jednym z wa¿niejszych elementów filmu. Jest Dobrze wybrana. Mogê to stwierdziæ, gdy¿ widzia³em ju¿ du¿o filmów stunterskich z GTA, uk³ada³em nawet swego czasu playlistê z najlepszymi utworami muzycznymi z tych filmów. Krótko mówi±c, muzyka jak najbardziej trafiona.
Co tu du¿o pisaæ? D³ugo nie ocenia³em dobrych filmów. Dla mnie bomba.
Mi siê bardzo podoba³ film , co prawda monta¿ du¿o pomóg³ ale có¿ ;] . Trochê editor przesadzi³ ale widaæ ¿e mo¿liwo¶ci ma du¿e , jedyn± wad± by³o to ¿e nie zawsze by³ widoczny stunt a jest to najwa¿niejsza czê¶æ filmu stunterskiego ¿e¶ nawali³ pe³no efektów i nie by³o widaæ dobrze samego stuntu . 7/10
Co do stuntów by³y one naprawdê dobre ! Twój poziom od poprzedniego solo wzrós³ niesamowicie . Znalaz³o siê kilka staroci no ale trzyma³y poziom ! 7+/10
Muzyka ? Ja nigdzie jej nie s³ysza³em ale nie podoba³a mi siê za bardzo. 7-/10
Punkty: 13387
Wys³any: 2008-05-20, 21:14
bo nowa jest.. skillety s± podobne :/
gryzlek co do ciebie to powiem tak, je¶li dla ciebie ró¿nica miêdzy 17 starymi p2b a moim filmem wynosi zaledwie 1/10 to powodzenia ;]
Wiek: 32 Do³±czy³: 7156 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2008-05-21, 14:03
W koñcu mogê zobaczyæ ten film :556: Ogl±dam
PS: Daj mi linka do ¶ci±gniêcia Najwy¿szej jako¶ci filmu, muszê to zobaczyæ w ca³o¶ci w jako¶ci HD My¶lê, ze bêdzie tak, jak w tym intro
Stunty: Pierwszy stunt to dla mnie czysty majstersztyk. Takich stuntów by³o wiêcej. Nie rozumiem, co wam(niektórym) siê w tym filmie nie podoba. Najgorszy stunt by³ na poziomie ¶rednio dobrym" (wg. mnie). Zauwa¿y³em tam 2 stare stunty, ale za to bardzo dobre. by³o te¿ wiele innych "doskona³ych". Wielkie brawa
Monta¿: "DAJ MI LINKA DO najlepszej jako¶ci! muszê to ¶ci±gn±æ !!!." Tak Ci napisa³em na GG i mam nadzieje, ¿e mi podasz taki link Z tego, co widzia³em na tubce, jestem strasznie zaskoczony. Nie oczekiwa³em a¿ tak dobrego monta¿u, za co przepraszam. My¶le, ¿e jak zobaczê HQ, to bêde móg³ tylko potwierdzac, ze jest to najlepiej zmontowany film, jaki widzia³em. intro widzia³em ju¿ dawno temu, ale te¿ jest fajne (pod tekst piosenki)
Muza: Bardzo fajna Tylko tyle
Ocena: 8/10
Good job, guys!
Dziêki za "specjal fenksy" w outro :*
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum