Punkty: 666667056
Wys³any: 2008-05-20, 15:54 Pierwszy meeting polskiej sceny stuntingu w GTA?
Od d³u¿szego czasu zastanawiam siê, czy nie zaaran¿owaæ spotkania polskiej stunterskiej sceny GTA. Zbli¿aj± siê wakacje... a to mog³oby wyj¶æ do¶æ ciekawie. Niewiadomy jest termin, atrakcje, czy miejsce (jako miasto, ale i jako placówka.. klub? dom?)...Je¶li uda³oby siê ustaliæ co¶ konkretnego - rozg³o¶ni³oby siê t± sprawê i mog³oby to doj¶æ do skutku... a co Wy na to? Na razie potraktujcie ten temat jako pogawêdkê i zg³aszanie pomys³ów, wszystko, co uda siê ustaliæ, bêdê dodawa³ w aktualizowanym pierwszym po¶cie.
Na razie uda³o nam siê ustaliæ:
Prawdopodobne miejsca spotkania:
£om¿a (dom Droola)
Wys³any: 2008-05-20, 16:08
Mewka napisa³/a:
Ciekawy pomys³, ale nie jestem pomys³ kto na to siê zg³osi...
Na razie chodzi o to, ¿eby ustaliæ g³ówne za³o¿enia takiego spotkania. Nie wiadomo, czy ma byæ to co¶ wiêkszego, oficjalnego, zorganizowanego w specjalnie przygotowanym miejscu, czy mo¿e okazaæ siê kameralnym spotkaniem kilku stunterów w domu jednego z nich.
Wys³any: 2008-05-20, 16:31
Mewka napisa³/a:
Ciekawy pomys³, ale nie jestem pewien* kto na to siê zg³osi...
sry :P , w zasadzie by³bym za Mo¿e bêdziemy w wiadomo¶ciach lol
Wiadomo¶ciach? Polemizowa³bym, czy nawet zdobêdziemy jakie¶ zewnêtrzne ¶rodki. Chocia¿.. gdyby zainteresowanie by³o du¿e, mo¿liwe by³oby mo¿e nawet znalezienie sponsora... ale na co? Najpierw musimy ustaliæ co to ma byæ - co¶ w stylu targów/pokazów raczej nie - po prostu spotkanie w jednym miejscu, wymiana zdañ w tym 'pierwszym' ¶wiecie, projekcja paru filmów na du¿ym TV b±d¼ projektorze... My¶la³em o tym bardziej jako o wiêkszym spotkaniu z innymi kolegami - wszystko zale¿y od Waszych ambicji, pomys³ów i chêci. W³a¶nie po to za³o¿y³em ten temat, aby¶cie Wy ukszta³towali formê mniemanego spotkania, które mam nadzieje dojdzie do skutku, nawet je¶li by³oby to parê osób z PKS'u siedz±cych u mnie w domu.
Drool ju¿ o tym by³a mowa kiedy¶. Stunterzy s± porozrzucani po ca³ej Polsce i jak wspomnia³ Charnel pe³noletnich osób jest b.ma³o.
Ciekaw jestem jak by zareagowali moi rodzice gdybym powiedzia³, ¿e wyje¿d¿am na meeting stunterów w GTA do £om¿y xO.
Edit:
Miejsce: Kraków .
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Wys³any: 2008-05-20, 16:50
Skamer napisa³/a:
Drool ju¿ o tym by³a mowa kiedy¶. Stunterzy s± porozrzucani po ca³ej Polsce i jak wspomnia³ Charnel pe³noletnich osób jest b.ma³o.
Ciekaw jestem jak by zareagowali moi rodzice gdybym powiedzia³, ¿e wyje¿d¿am na meeting stunterów w GTA do £om¿y xO.
Nikt nie mówi, ¿e ma to byæ £om¿a. Wy decydujecie, po to temat organizacyjny, a nie og³oszenie..
Wiek: 32 Do³±czy³: 7035 dni temu Posty: 710 Sk±d: jeste¶ ?
Punkty: 265
Wys³any: 2008-05-20, 17:05
Najlepiej by³oby w jakim¶ klubie z kompami i siê dogadaæ ¿eby instalneli GTA. Pogadaliby¶my trochê powymieniali siê umiejêtno¶ciami, pograli i by³oby spoko. Ja z dojazdem nie mia³bym problemu raczej...
Wys³any: 2008-05-20, 17:09
Widzê, ¿e nabiera to formatu kameralnego. O¶wiadczam, ¿e najprawdopodobniej mój dom bêdzie udostêpniony na spotkanie, kto jeszcze jest skory do 'zasponsorowania' placówki - niech zg³osi siê w temacie.
Punkty: 40
Wys³any: 2008-05-20, 17:09
o/, powiedzia³em Skam siê zgodzi to podjade pod kogo bêdzie trzeba, a nawiasem [ ... ] FD jak pod ka¿dego podjade musi ka¿dy zap³aciæ wiec wiesz, do wyjazdu szukuj kase. :P
// Edit : Drólq, do £om¿y nie ma problemu , mogê dojechaæ lecz napocz±tku trzeba zrobiæ kto jedzie , i zale¿y ile pojazdów bêdzie ;x
Ostatnio zmieniony przez Kari 2008-05-20, 17:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum