Co to? ;o Nic ciekawego. SÂłaby stunt film ze starymi/przypadkowimi stuntami :/ MontaÂż Âśredni, i nie wiem po co ten napis "Normal" przez caÂły film :O Za wszystko 5/10.
Ostatnio zmieniony przez Gryzlek 2008-05-23, 19:33, w całości zmieniany 1 raz
Punkty: 1370
Wysłany: 2008-05-23, 18:43
Jedyne co mi siĂŞ podobaÂło to muzyka, no i moÂże ten ostatni grab. MontaÂż kiepski, nawaliÂłeÂś efektĂłw, w ogĂłle nie wyglÂądajÂących dobrze i ten napis Normal przez caÂły film ÂświecÂący siĂŞ jak psu jajca. Same starocia, jeÂżeli chodzi o stunty, ale do tego USc to siĂŞ chyba dostaniesz...
4/10
film byÂł by spoko gdyby:
1. stunty byÂły nowe
2. byÂło mniej efektĂłw
3. gdyby stunt: ten co siĂŞ odbiÂłeÂś od drzewa, wpadÂłeÂś na budynek odbiÂłeÂś siĂŞ od niego i siadÂłeÂś na motor, gdyby ten stunt byÂł naprawdĂŞ planowany.
nie jedÂźcie go... wiele gorszych filmikĂłw 100 razy lepiej oceniliÂście ...
Ja tam, wiedziaÂłem, Âże tak oceniÂą. . Wiesz, musze przyznaĂŚ, Âże nawet ''dobre'' oceny dostaÂłem jak nawas przystaÂło. Za jakiÂś czas, zrobie kolejny filmik, ale nie tak wybajerowany efektami jak Ten .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum