Witam! Przedstawiam wam moje skromne solo. Stunty zrobi³em w ci±gu tygodnia (oprócz jump bump2grind). Pocz±tkowo mia³em robiæ normalne solo, ale po drodze natoczy³ siê wiêkszy projekt i zdecydowa³em jak najszybciej wydaæ to solo. Guestuje DeadMan, za co mu dziêkujê. No to do rzeczy.
Punkty: 1370
Wys³any: 2008-05-27, 17:05
I oto kolejna produkcja ze znaczkiem SS!
No to tak:
Edycja by³a niez³a, przejrzysty monta¿, ale mog³e¶ siê trochê bardziej postaraæ i zgraæ z muzyk± bardziej, u¿yæ ciekawych efektów wiêcej. Najgorszy moment dla mnie by³ wtedy, gdy widaæ, ¿e nie bardzo wiedzia³e¶ co zrobiæ i da³e¶ czerwony efekt, który nie bardzo pasowa³ i poza tym przeszkadza³ mi trochê. Ogó³em nie¼le, ale widaæ, ¿e grasz na "widescreen on" co nie wygl±da korzystnie, takie rozci±gniête wszystko. Intro i outro normalne. 6-/10
Muza; Ah Egypt Central, ostatnio ci±gle tego s³ucham i bardzo lubiê, nawet przez chwilê mi siê wydawa³o, ¿e u¿yta a to po prostu codziennie j± s³yszê :P Dobra, trochê zmarnowana. 8/10
Stunty jak na 1 tydzieñ nie jest ¼le, ale mog³e¶ zrobiæ normalne solo i tak siê wyrobisz do tego projektu. Stuntów by³o nawet sporo, ogó³em dosyæ ¶rednie i parê starych widzia³em, ale podoba³y mi siê niektóre grindy. Widzê, ¿e zawsze stuntujesz NRG, jak masz jaki¶ mniejszy dis do pokonania, u¿yj Sanchez'a PCJota albo czego¶ innego wolniejszego. Prawie same NRG w filmie, raz widzia³em autko i tyle, ma³± kreatywno¶æ.
7-/10
Film mi siê podoba³ , czasami stunty przynudza³y i dopatrzy³em siê chyba jednego starego ^^ Tak bardziej dok³adniej :
Stunty ? By³y naprawdê dobre ; ) Tylko 1 stary o ile mi wiadomo reszta New ;] . Guest ? Grab ;o DM owned ;] Boost taki sobie. 8-/10
Muzyka ? To co lubiê , spokojne i momentami g³o¶niejsze ! ¶wietny utwór . 9/10
Monta¿ ? Najs³abszy element filmu niestety [ a mog³o byæ tak piêknie] efekt tv nie urzek³ mnie i tylko zdo³owa³ ; ) . 5/10 .
Dobry Film !
Ostatnio zmieniony przez Dash 2008-05-27, 17:59, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiek: 32 Do³±czy³: 7040 dni temu Posty: 710 Sk±d: jeste¶ ?
Punkty: 265
Wys³any: 2008-05-27, 18:29
Nie, poprostu Killer-K w ten sposób nazwa³ w³a¶nie w ten sposób wykonanego air graba, nooby zobaczy³y i pomy¶la³y ¿e tak to siê w³a¶nie nazywa potem inni zobaczyli tak tamci to nazywaj± i zaczêli robiæ tak samo...
EDIT!
Hammer ofcz znaczy m³ot
Ostatnio zmieniony przez Fire Dragon 2008-05-27, 18:34, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Wiek: 32 Do³±czy³: 7139 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2008-05-29, 12:28
Na prawdê, niez³y filmik. Widaæ, ¿e w ostatnim czasie przybywa nam takich m³odych gwiazd, jak ty. Bardzo fajnie dobrana muzyka, ciekawe zedytowanie i ownuj±ce stunty (ten twój packer2bump2land/grind kiedy¶ æwiczy³em ). Nie wiem, co wiêcej napisaæ. Brawo
7/10 (jestem surowy )
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum